admin saha içi veya finansal yönden demiyorum ama söylenenler doğru ise ve barış hakikaten iyileştirilen sözleşmesini 5 milyona çıkarmak istiyor ve bunla ilgili rest çekiyorsa evet onu satıp gerekirse 50ye ve o maaşa lookmanı almak iyi olabilir

dediğim gibi sportif ve finansal artı ve eksilerini ya da başka youncular alınıp alınmayacağını tamamen bir kenara koyarak konuşuyorum

her blöfe şantaja tribe boyun eğmemek lazım

yunus meselesi de bana göre böyle oldu

tamams allai işi hataydı da yine de sürekli şantaja tabi tutulan taraf olmamak lazım ardı arkası kesilmez bunun
Takımın başka eksiklikleri varken gidip bir adama daha 10 verirsen denge falan kalmaz, yönetemezsin de.

1-2 oyuncuya yüksek maaş zaten oyuncuları bu şımarıklığa itti. Daha 6 ay önce Lemina 2.5 maaşa geldi.

Git yüksek bonservis ver doğru oyuncu bulursan ama yüksek bons üzerine yüksek maaş vermek aptallık bizim gibi kulüpler için.

Barış zaten çok değerli bir futbolcu ama Barış'ı değerli kılan en önemli faktörlerden biri yerli olması
Şimdi biz 10 gün kala Barış'ı göndereceğiz de yerine aynı performans verecek yerliyi nereden bulacağız.
Üstelik o futbolcunun takıma adapte olma süreci var daha.
Bir tarafta da sezon başından beri belli olan ve transferleri tamamlanmayan eksiklerimiz var.
Daha onlar bile alınmamışken yönetimden bir transfer daha mı bekleyeceğiz

icardiden %50 indirip isteyip parayı barışa vermek gerekiyor

bence tek makul cözüm bu

osimhende yıldız statüsünde sponspor verıyor diye topculara anlatılmalıdır

Ya bir yonetici, konusmayi 2 kelimeyi kurabilen, gereksiz yukselmeler yapmadan genel tabloyu basit dille anlatsin. Sunu alcaz bunu vercez degil konu.

Boyle iletisim olmaz. Alayiniz o acidan Erden Timur un tirnagi olamazsiniz yemin ederim.

Osimhen alınırken demiştim bu çılgınlık diye. Böyle sorunların yaşanacağını da düşünmemiştim açık söyleyeyim. Ben maliyetin ve alınan riskin çılgınca olduğunu düşünüyordum.
Osimhenin maasimi dert oldu simdi? Icardi 2 senedir aliyor orda neden kimsenin sesi cikmadi? Icardi, osimhen, sane her takimda böyle fazla kazanan 3 4 oyuncu olur. Bunlar onu aliyor diye herkes alacak degil. Hele bizde her zaman yerli icin üst tavan vardir.

Takımın başka eksiklikleri varken gidip bir adama daha 10 verirsen denge falan kalmaz, yönetemezsin de.

1-2 oyuncuya yüksek maaş zaten oyuncuları bu şımarıklığa itti. Daha 6 ay önce Lemina 2.5 maaşa geldi.

Git yüksek bonservis ver doğru oyuncu bulursan ama yüksek bons üzerine yüksek maaş vermek aptallık bizim gibi kulüpler için.

o konuda hem fikirim söz konusu paralara başkaları bulunur

ben sadece şantaj varsa orta daki barıştan beklemiyorum ama olabilir

o zaman alınacak aksiyon gerekirse en radikal şekilde olmalı diyorum

bir linç etmelik post yazayım mı

gs taraftarının bu yönetimden bu kadar nefret etmesini anlamsız buluyorum
kaç kez back to back to back şampiyonluk gördünüz desem ben dahil çoğunuzun küçüklüğüne denk geliyor o dönem.
hatta bazılarımız daha sonra doğmuştur.
75 milyonluk transfer ise muhtemen tekrar görmeyeceğimiz bir şey.
genel olarak transfere gelirsek bizde ben bildim bileli böyle sancılı geçiyor zaten.

barış gitmek istiyorsa istiyordur. buradan yönetime çakmak saçma.
oyuncuya da laf edilmez.
profesyonel bir dünya bu.
Cok dogru profesyonel bi dunya. Gel gör ki bizimkiler amatör bile degil

Misal baris satilmaya yakinsa yerine satmadan adam koyarsin ama bizim beceriksiz amatörler satarlar yerine adam koyarlar mi? Allah bilir

Simdi baris satilirsa yerli kontenjanindan ugurcan gelebilir deniyor ne alakaysa

Git eren dinkciyi al bir de yabanci alirsin gerekirse ama nerdee

Geri
Üst Alt