- 20 Mayıs 2011
- 22.019
- 9.432
- 1.623
yemin ediyorum şu video vücut buldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim bu iblis?
Takımın başka eksiklikleri varken gidip bir adama daha 10 verirsen denge falan kalmaz, yönetemezsin de.admin saha içi veya finansal yönden demiyorum ama söylenenler doğru ise ve barış hakikaten iyileştirilen sözleşmesini 5 milyona çıkarmak istiyor ve bunla ilgili rest çekiyorsa evet onu satıp gerekirse 50ye ve o maaşa lookmanı almak iyi olabilir
dediğim gibi sportif ve finansal artı ve eksilerini ya da başka youncular alınıp alınmayacağını tamamen bir kenara koyarak konuşuyorum
her blöfe şantaja tribe boyun eğmemek lazım
yunus meselesi de bana göre böyle oldu
tamams allai işi hataydı da yine de sürekli şantaja tabi tutulan taraf olmamak lazım ardı arkası kesilmez bunun
Nereye şart değil UCL listesinde az adam bildiriyorsun ülkede yetişme yerlin kriteri tutmazsaYerli şart değil
fb de veriyor ama onlarda böyle sorun yok çünkü maaşları gizliyorlarBirçok oyuncuya uçuk yıllık ücret veriyoruz veya teklif ediyoruz, zam talepleri normal geliyor bana.
Senin ederin kaçBarışın ederi 15-20 bandı
Osimhenin maasimi dert oldu simdi? Icardi 2 senedir aliyor orda neden kimsenin sesi cikmadi? Icardi, osimhen, sane her takimda böyle fazla kazanan 3 4 oyuncu olur. Bunlar onu aliyor diye herkes alacak degil. Hele bizde her zaman yerli icin üst tavan vardir.Osimhen alınırken demiştim bu çılgınlık diye. Böyle sorunların yaşanacağını da düşünmemiştim açık söyleyeyim. Ben maliyetin ve alınan riskin çılgınca olduğunu düşünüyordum.
Takımın başka eksiklikleri varken gidip bir adama daha 10 verirsen denge falan kalmaz, yönetemezsin de.
1-2 oyuncuya yüksek maaş zaten oyuncuları bu şımarıklığa itti. Daha 6 ay önce Lemina 2.5 maaşa geldi.
Git yüksek bonservis ver doğru oyuncu bulursan ama yüksek bons üzerine yüksek maaş vermek aptallık bizim gibi kulüpler için.
Sallai kac para ediyorBarışın ederi 15-20 bandı
Paha biçen olmadı dahaSenin ederin kaç
Satmayız o haldeBu arada maaşını 5-6 yaparsak seneye babayı satariz
Cok dogru profesyonel bi dunya. Gel gör ki bizimkiler amatör bile degilbir linç etmelik post yazayım mı
gs taraftarının bu yönetimden bu kadar nefret etmesini anlamsız buluyorum
kaç kez back to back to back şampiyonluk gördünüz desem ben dahil çoğunuzun küçüklüğüne denk geliyor o dönem.
hatta bazılarımız daha sonra doğmuştur.
75 milyonluk transfer ise muhtemen tekrar görmeyeceğimiz bir şey.
genel olarak transfere gelirsek bizde ben bildim bileli böyle sancılı geçiyor zaten.
barış gitmek istiyorsa istiyordur. buradan yönetime çakmak saçma.
oyuncuya da laf edilmez.
profesyonel bir dünya bu.
8-10Sallai kac para ediyor