Demin sevinmedi diyordun şimdi suratsız sevindi diyorsun. Bir sonraki mesajda beni tatmin etmedi bu sevinç diyeceksin herhalde rtş?

J. Cena paylaşmadı mı çocuğun gol sevincini?
Kalkıp şimdi tek tek kelime oyunu mu yapalım çocuk gibi

Herkes anladı ne bok olduğunu yaptığı tiplerin

Olay bu kadar basit

Demek para yokmuş kasa boşmuş ondan aylardır transfer yapamadan oyalandılar
Şimdi son 10 gün kala kaleci,stoper,sağ bek orta saha derken barışı satıp gelen parayı menajerlere basacaklar sırf transfer yaptık demek için
Yav kapatın şu transfer mevzusunu kimseyi göndermeyin eldekini de bozmayın Günay ile Apo ile devam edin yoksa kaş yapalım derken göz çıkaracaklar

Beyler şimdi aşırı tepki veriyorum ama bana da yıllık 10 ateşleseler gözüm ne gs görür ne bişey. Deli bişey ya dönüşte bi de bi daha gs yapardım 4-5e anlaşıp emekli olurdum

"bir kulübün bir oyuncuyu belirli bir süre içinde a ülkesine satarsa, oyuncuyu ilk aldığı takıma ciddi miktarda tazminat öder" maddesinin pratikte delinebilir olduğunu düşünüyor musun? fikrini merak ediyorum.

böyle bir maddeyi koydurmak elbette ki koydurmamaktan iyidir. fakat bu maddenin etrafından dolanmak isteyen bir şekilde dolanır ve bunun önünde hukuken de bir engel olmaz gibi geliyor. soruşturma açılması konu değil, soruşturma açılır. ancak sonunda bir şey olmaz. serbest piyasa yahu, isteyen istediği takıma oyuncu satabilir gayet.
futbolcu falanca ulkede filanca takimda oynayamaz gibi maddeler hukuken gecersiz. falanca ulkeye satilirsa tazminat odenir gibi maddeler de bir noktaya kadar gecerli bir noktadan sonra gecersiz. bir noktadan kastim su: bu tazminat senin dedigin gibi 'ciddi miktarda' olamaz. eger tazminat gercekten futbolcunun o ulkeye transferini engelleyecek boyutta ise, bu madde fiilen 'falanca ulkede oynayamaz' maddesi olarak degerlendirilir ve yine hukuken gecersiz olur.

Barışın yeri dolmaz ama astronomik maaşta verilmemeli yoksa herkes isteyecek hoffff iki ucu aynı değnek

Zuhahahahah barışa sallanmaya başlamış ne istiyorsunuz arkadaş siz ya
Siyah ekranı bu yüzden attıysa sallarım. Daha yeni sözleşme uzattın nerde profesyonellik, 2 maç berbat oynayıp sıçtığında kulüpte fesh etsin o zaman böyle saçmalık mı var

Bir de oyuncu satışıyla değer yaratabilen bir futbol aklın yok senin.

Sen başarıyı gelire dönüştürüyorsun şu an.

Satış gelirini kullanıp da yerini makul doldurdum diyeceğin tek case Marcao Abdülkerim olayı başka yok.

Başarıyı riske atacak satış da çift yönlü risk demektir, ederini buldu sat denkleminde değiliz mevcut durumda.
Sabahtan beri bunu diyorum. Eger satma dusuncemiz varsa, satmadan yerini doldurmaliyiz örnek eren dinkci hem cok pahali olmaz hemde yerli.

Ha yeterli görmezsen örnek laurienteyi de alirsin ama bu ikisi toplam 30m falan gelebilir. Bu durumda kazandigin parayi hemen harcamis olursun barisin yeri dolmus olur mu? bilinmez, onu zaman gösterecek

Barış giderse hakan çalhanoğlu ve ilkay alınmalıdır

Lauriente tarzı bi kanat da alındı mı barış eksikliğini hissetmem
Barıştan gelecek parayı 2 tane kariyerinin son yıllarındaki adama gömmek doğru olmaz bence 20-25 yaş arası biri alınmalı alkmardaki poku alınabilir benzer profile yakın güçlü atletik 2003 kuralınada uyar

Geri
Üst Alt