Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.275
- 58.758
- 4.758
Havaya uçtum ulan
Ortalık karışık kanks. Mizaha ara verelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Havaya uçtum ulan
Kalkıp şimdi tek tek kelime oyunu mu yapalım çocuk gibiDemin sevinmedi diyordun şimdi suratsız sevindi diyorsun. Bir sonraki mesajda beni tatmin etmedi bu sevinç diyeceksin herhalde rtş?
J. Cena paylaşmadı mı çocuğun gol sevincini?
Mod ol ama sözleşmeni 5 yıl daha uzatalım desem?Ben smodum
admın olmaz isem gorevı bırakırım desem
gotume tekmeyi basarlar dostum
Ne karışması kanks yavOrtalık karışık kanks. Mizaha ara verelim
Kadro dısı kalıyor gibi hissederimMod ol ama sözleşmeni 5 yıl daha uzatalım desem?
Boey dışında kimin yeri dolmadıTaraftar şu açıdan haklı gidenin yerini dolduramayacak olan bir yönetim var
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
futbolcu falanca ulkede filanca takimda oynayamaz gibi maddeler hukuken gecersiz. falanca ulkeye satilirsa tazminat odenir gibi maddeler de bir noktaya kadar gecerli bir noktadan sonra gecersiz. bir noktadan kastim su: bu tazminat senin dedigin gibi 'ciddi miktarda' olamaz. eger tazminat gercekten futbolcunun o ulkeye transferini engelleyecek boyutta ise, bu madde fiilen 'falanca ulkede oynayamaz' maddesi olarak degerlendirilir ve yine hukuken gecersiz olur."bir kulübün bir oyuncuyu belirli bir süre içinde a ülkesine satarsa, oyuncuyu ilk aldığı takıma ciddi miktarda tazminat öder" maddesinin pratikte delinebilir olduğunu düşünüyor musun? fikrini merak ediyorum.
böyle bir maddeyi koydurmak elbette ki koydurmamaktan iyidir. fakat bu maddenin etrafından dolanmak isteyen bir şekilde dolanır ve bunun önünde hukuken de bir engel olmaz gibi geliyor. soruşturma açılması konu değil, soruşturma açılır. ancak sonunda bir şey olmaz. serbest piyasa yahu, isteyen istediği takıma oyuncu satabilir gayet.
O zaman seni hemen admin yapamalılar hem yerli kontenjanındansınKadro dısı kalıyor gibi hissederim
Siyah ekranı bu yüzden attıysa sallarım. Daha yeni sözleşme uzattın nerde profesyonellik, 2 maç berbat oynayıp sıçtığında kulüpte fesh etsin o zaman böyle saçmalık mı varZuhahahahah barışa sallanmaya başlamış ne istiyorsunuz arkadaş siz ya
Sabahtan beri bunu diyorum. Eger satma dusuncemiz varsa, satmadan yerini doldurmaliyiz örnek eren dinkci hem cok pahali olmaz hemde yerli.Bir de oyuncu satışıyla değer yaratabilen bir futbol aklın yok senin.
Sen başarıyı gelire dönüştürüyorsun şu an.
Satış gelirini kullanıp da yerini makul doldurdum diyeceğin tek case Marcao Abdülkerim olayı başka yok.
Başarıyı riske atacak satış da çift yönlü risk demektir, ederini buldu sat denkleminde değiliz mevcut durumda.
Barıştan gelecek parayı 2 tane kariyerinin son yıllarındaki adama gömmek doğru olmaz bence 20-25 yaş arası biri alınmalı alkmardaki poku alınabilir benzer profile yakın güçlü atletik 2003 kuralınada uyarBarış giderse hakan çalhanoğlu ve ilkay alınmalıdır
Lauriente tarzı bi kanat da alındı mı barış eksikliğini hissetmem