Barış gitmese de almalıyız o çocuğu.

3 gurbetçi kontenjanı problemi... Muslera sonrası geçiş süreci yüzünden kendimizi Günay'a mecbur ettik... Kaan da iyi kötü joker olarak mecbur... 1 tane gurbo kontenjanı kalıyor Avrupa'ya... Eren'i aldın yazdın olabilir... Ancak ondan sonra İlkay falan olamaz... Ya da +2 için aldığın yabancılardan birini yazmayacaksın Avrupa'ya... O da ideal değil yani...

Barış’tan gelen parayı olduğu gibi Kenan’a bas bakalım Juve şu ortamda sana bırakacak mı o adamı.

Adam almak çok kolay gibi takılıyorsunuz öyle.

50M kazandığını gören herkes fiyat yükseltmeyecek sanki ihtiyacın olduğunu bildiği için.

Tahmin ettiğim gibi işin altında gökmen özdemir var bu herif hangi transfer hatırlamıyorum 1 tane transferde daha bize kazık atmaya çalışmıştı bu şerefsiz

Bunlar nasil 40-50 verecek yav? 30+5 teklifi dogrudur. Umarim o paraya satmayiz
Screenshot_20250821_200129_Samsung Internet.webp

Ya şaka yapıyorsunuz ya da bizim forumun kitlesi iyice geriye gitti bazı mallarla takılır hale geldik. 3 sene üst üste şampiyon olduğumuz maçlara bakın bakalım Barış’ın emeği ne kadarmış. İlk 2 hafta Barış olmasa ne bok yiyeceğimiz bile belli değildi. Medyanın gazına gelip Barış’ı yemeye çalışmayın. Bunu bu forumda yapmaya çalışanların benden göreceği karşılıkta misliyle olur uyarıyorum.

Barış ı 50 ye satıp 20 milyon Ederson, 30 milyon Singo ya gömülürse maalesef Galatasaray kapatılır

Olm sövdürmeyin ya

Aynı şey mi

Onları alırken ana plana almadın, geliştirmek için aldın, şu an ana plan oyuncusu oldular.

Bu kadar basitse gönder 35-40a nasılsa yeri doluyormuş

Yarın yerini dolduramayıp takım düşmeye başlarsa da kimse ağlamasın ama

Herkes Barış’a düşman olmuş bir de, tam komedi.
Fmde yaptım ben, normal hayat daha kolay

Noldu dövüş mü çıktı yahu

Metin Oktay'ı kim kızdırdı 🙃

akira kurosawa GIF by Maudit

Neo musun venom musun ne zikkimsan size SALLAI verelim oda baris gibi bek/kanat oynar 20m saralim barisin pesini birakin

Geri
Üst Alt