Bu yaz denedik kısmen, nolacak bakalım.

Bir de u21 izlerken Barış o ekipte ciddi fark yaratıyordu, Sami ile ben özellikle alınmadan 1 yıl öncesinden söylüyorduk Barış’ı.

Şu an o potansiyele belki sahip olan Can Uzun ile Eren Dinkçi var, başka bilmiyorum.
ben baris alperi alacagimiza gokdeniz bayrakdar'i alalim diyordum.

Barış’a kolaylık sözü verilip beklenenden fazla teklif de geliyorsa mecbur kabul etmek gerekir.

evet bu ligdeki en hormonlu hocanın çağdaş atan olduğu gerçeği ile ne zaman yüzleşilip yerine bu akdar yatırımı yönetecek bir yabancı hoca getirilecek

Lammens ve Kislyak haberleri epey artmaya başladı umarım ikiside olur tertemiz u23 kontenjanından 2 wonderkid

İyidir kötüdür bilmemekle birlikte bu Kisylak’ın TR haklarını kim aldıysa TR’ye getirmeye bayağı uğraşıyor. Fener’e çakamamışlardır transfer dönemi başı. 7-8’e biter diye görüştürüp 15 falan çekmişlerdi

ben baris alperi alacagimiza gokdeniz bayrakdar'i alalim diyordum.
O da iyidi ama gamsız gevşek bir tip olduğunu görünce bir halt olmaz diye düşünüyordum.

Barış gibi hırslı ve çalışkan olsa sağlam topçu olurdu.

U 21 milli takımlardan sadece arti 2 diye düşünmeden adam bakmak zarar degil . Tabiki hepsi de boyle olmayacak kadronun ama bunlar kimisi gelişim sonra oynar kimi direk oynar her zaman bu tarz aranmalı hazir liste olmali.

Ortam tam "Galatasaray ismi medyaya düşmemiş bir kaleci ile belli bir noktaya geldi" kolpasını salmalık olmuş

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Eren dinkci geçen sene alınmalıydı, çocuğun ailesi komple gs li hatta bazı akrabaları ultraslan üyesi
Kesinlikle, gurbetçi yerlileri almalıyız.

Şunu da gördük x bir kulüpte sıradan olan topçular bizde 1-2 sene geçirince bambaşka futbolculara dönüşebiliyor.

Bu bağlamda gelecek gördüğümüz oyuncuları alıp ufak ufak adapte etmeliyiz.

Geri
Üst Alt