Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.021
- 6.920
- 2.198
Orta saha için konuşulan Rus eleman nasıl.? İzleyen varmı.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 sampiyonluk verdi daha ne yapsinben okan burukun yaptığını 24 sene oldu unutmadım
yaşı yetenlerin çoğu unutmadı
affetmem!
Antrenmanlara çıkmıyor oynamak istememiş. Okan hoca bu tavırlara prim vermez. Yedek kalır.Barış mevzusunda yönetimin bir hatası yoktur. Sözleşmesi yenilenmiş ve gelen teklifler reddedilmiş, Bir oyuncuyu takımda tutmak için daha ne yapılabilir ki ? Son yapılan açıklamada oldukça yerinde ve Barış Galatasaray istemediği sürece kalıp bu sezon oynayacak başka bir alternatif yok.
Oğlum ben gitmek istemesi normal değil mi diyorum1.kaptanin yılda 100.000 mile Dünya turu yaptığı yerde hayatının teklifini almış adamın aklının karışmaması normal. Ne marcao gibi 18 20 alacakken 12ye razı bırakıyor ne nelsson gibi Sevilla dışında başka yere gitmem diye ağzına siciyor ne de Kerem gibi son gün kaçarak gidiyor. Adam tarihimizin en büyük satışını yaptıracak belki de ben barıştan razıyım evet fanboyuyum da kabul ediyorum
iyi topçu deniyor da 20 milyon civarı istiyorlarmış.Orta saha için konuşulan Rus eleman nasıl.? İzleyen varmı.?
gitse yoklugunu anlamıcaz ki osimhen oynucak zatenBarış'ı çok abartmıyor musunuz arkadaslar ya temposu ve mücadele gücü top seviye ama başka? Bunlar önemsiz demiyorum ama öyle bir intiba var ki sanki Barış gitse takım bitecekmis havası gerçekten de fazla değil mi oyun aklımız yok diye fiziksel ekstrasina ihtiyaç duyuyoruz hoca bir plan sahibi olsa aranma ihtimali 0'a yakın geliyor. At uzun top Osi koşsun Barış koşsun işi için bu kadar para harcamamıza gerek yok zaten.
Kesinlikle, gurbetçi yerlileri almalıyız.
Şunu da gördük x bir kulüpte sıradan olan topçular bizde 1-2 sene geçirince bambaşka futbolculara dönüşebiliyor.
Bu bağlamda gelecek gördüğümüz oyuncuları alıp ufak ufak adapte etmeliyiz.
3 sampiyonluk verdi daha ne yapsin
GElen teklifi görünce su şekil oldu bence çocuk sjsjsjjssOğlum ben gitmek istemesi normal değil mi diyorum
Kolaylık istersin ama idmana çıkmamazlık da yapmazsın yani
Fifa'ya sikayet ettik diye hakkinda aciklama yaptigimiz kulube oyuncu mu satacagiz ? Imkansiz.ben meselenin kapandığını düşünmüyorum bu arada
daha fazla para koparma peşindeyiz gibi geliyor bana.
yoksa şu şikayet ettiğimiz mesele muhtemelen bizim de yaptığımız bir şey.
ha pes edip giderlerse barış da vazgeçip topuna bakacak orası başka
Alip yazmamiza gerek yok. Avrupa dönusu ligde oynar cocuk
Zaten listeler 2 eylulde verilecek, ozamana kadar transfer isleri biter bizde