Bugen yarin medya tonlarca kanat forvet transfer haberleri girmeye baslar

Avrupa'dan 3-5 m Euro bedellerle zarar ettirmeyecek gurbetçileri toplamamız lazım.

Takımda öyle isimler var ki burada gelişmeyecek futbolcu çok azdır.

Kariyer hedefi olan her futbolcu bu kadro içerisinde kendini geliştirir. Bunu fırsatı görüp potansiyelli oyuncuları toplamak lazım.

Barış mevzusunda yönetimin bir hatası yoktur. Sözleşmesi yenilenmiş ve gelen teklifler reddedilmiş, Bir oyuncuyu takımda tutmak için daha ne yapılabilir ki ? Son yapılan açıklamada oldukça yerinde ve Barış Galatasaray istemediği sürece kalıp bu sezon oynayacak başka bir alternatif yok.
Antrenmanlara çıkmıyor oynamak istememiş. Okan hoca bu tavırlara prim vermez. Yedek kalır.

Hatta Barış trip yapacaksa Nelsson gibi kadroya zor girer. Aklını başına toplamalı.

araplar madem arkadan dolanıyor o zaman domalsınlar 60 kağıt

1.kaptanin yılda 100.000 mile Dünya turu yaptığı yerde hayatının teklifini almış adamın aklının karışmaması normal. Ne marcao gibi 18 20 alacakken 12ye razı bırakıyor ne nelsson gibi Sevilla dışında başka yere gitmem diye ağzına siciyor ne de Kerem gibi son gün kaçarak gidiyor. Adam tarihimizin en büyük satışını yaptıracak belki de ben barıştan razıyım evet fanboyuyum da kabul ediyorum
Oğlum ben gitmek istemesi normal değil mi diyorum

Kolaylık istersin ama idmana çıkmamazlık da yapmazsın yani

Barış'ı çok abartmıyor musunuz arkadaslar ya temposu ve mücadele gücü top seviye ama başka? Bunlar önemsiz demiyorum ama öyle bir intiba var ki sanki Barış gitse takım bitecekmis havası gerçekten de fazla değil mi oyun aklımız yok diye fiziksel ekstrasina ihtiyaç duyuyoruz hoca bir plan sahibi olsa aranma ihtimali 0'a yakın geliyor. At uzun top Osi koşsun Barış koşsun işi için bu kadar para harcamamıza gerek yok zaten.
gitse yoklugunu anlamıcaz ki osimhen oynucak zaten

Kesinlikle, gurbetçi yerlileri almalıyız.

Şunu da gördük x bir kulüpte sıradan olan topçular bizde 1-2 sene geçirince bambaşka futbolculara dönüşebiliyor.

Bu bağlamda gelecek gördüğümüz oyuncuları alıp ufak ufak adapte etmeliyiz.

Mesela Oğuz Aydın FB yerine bize gelseydi oradakinden bir tık daha gelişmiş olurdu. Beğenirsin beğenmezsin ama Okan Hoca'nın talepkar bir oyunu var. Hem fiziksel, hem de taktiksel olarak çok şey bekliyor senden ki büyük takımda olması gereken de bu... Öncelikle doğru şekilde önde pres yapmanı bekliyor, ama pres yaparken de adam paylaşımı ve doğru açılarda koşularla yapmanı bekliyor. E riskli bir oyun oynadığımız için daha az top kaybı yapman lazım hücumcuysan. Ayrıca geriye dönüşler vs çok üst düzey olması lazım. Evet bu riskli oyun anlayışı bazen zorluyor bizi ama oyuncuları da geliştiren bir faktör bence... Tabi her oyuncuyu değil... Kazımcan adapte olamadı mesela... Metehan zorlandı çok bariz... Yusuf Demir yapamadı... Yunus ilk başta çok zorlandı ama o da biraz seviyesini yükseltmeyi başardı...

Tabi böyle genç oyuncuların gelişmesi için yanlarında iyi oyuncular olması ve açıklarını her manada kapatabilmesi lazım. Özellikle sahada sürekli bağlantı halinde oynadığı oyuncuların iyi olması lazım. Atıyorum Icardi-Mertens-Torreira-Boey olmasa Barış bu kadar gelişmezdi. Barış çıkışını sağ kanatta yaptı hatırlatırım. Arkasında Boey gibi canavar bek olmasa zorlanırdı mesela gelişim gösterene kadar. Ya da hücumda bağlantı yaptığı isimler Icardi-Mertens olmasa... Tabi genel olarak bu diğer üst düzey oyuncular sayesinde skorların ve başarının gelmesi de önemli oyuncu gelişiminde. Skorlar ve şampiyonluklar geldikçe hata yapmaktan korkmadan oynayabiliyorsun. Mental anlamda çok büyük engelleri kaldırmış oluyor.

Son düzenleme:
Akbil city elendi konferanstan. Ligimizin seviyesi iste kiytirik romanya takimina eleniyor

Bsris sayesinde kaleci ve stoperi unuttuk.

ben meselenin kapandığını düşünmüyorum bu arada
daha fazla para koparma peşindeyiz gibi geliyor bana.
yoksa şu şikayet ettiğimiz mesele muhtemelen bizim de yaptığımız bir şey.
ha pes edip giderlerse barış da vazgeçip topuna bakacak orası başka
Fifa'ya sikayet ettik diye hakkinda aciklama yaptigimiz kulube oyuncu mu satacagiz ? Imkansiz.

Aga adam genç, potansiyelli yanlış yönlendirilmiştir hata yapabilir. Çok büyük paralar bunlar. Niye kuruluyorsunuz bu kadar. Sözleşmeli oyuncumuz 3 saat önce yazdım bu sezon satmıyoruz dersin susar oturur ne yapacak koca sezon küsecek hali yok. Barış'a CL sonrası her türlü 35 teklifi gelir zaten şu performans ile. Bize katkısı daha fazla olur bu sezon kalmasının. Seneye 10'a mı düşecek bunun değeri?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Alip yazmamiza gerek yok. Avrupa dönusu ligde oynar cocuk

Zaten listeler 2 eylulde verilecek, ozamana kadar transfer isleri biter bizde

23 yaşında Almanya'da belli bir çıkış yapmış oyuncu. Avrupa Listesine yazılmayacaksa gelmez, gelir de yazmazsan da problem çıkar.

Geri
Üst Alt