bizim emek verdigimiz, hele altyapimizdan cikan veya bi hicken biz adam eden yerlilerde hep arza cikiyor, tugay kerimoglu malum, selcuk inan ifb yi calistiririm diyor, kerem aktürkoglu malum, emre b, mehmet topal, hatta gecmisde okan burugu da sayabiliriz, ve daha niceleri var saymadigim

Kerem 3 kuruşa gitti Fenerbahçe şimdi 5 kuruşa almak istiyor.

Barışı öyle bir fiyata satacaksın ki senden sonra hiçbir Türk kulübü yaklaşamayacak.

Birde Türkiye'de Galatasaray'dan başkasına satılamaz maddesi koyacaksın. Gerisi muhim değil.

Şahsi fikrim kalması yönünde. Gidiyorsa da üç beş paraya gitmemeli. Kerem'in girişi kulüp açısından iyi niyetli bir yaklaşımdı.

Eren elmalıda yarın bi gün kacar

görün bakın 1 sene 11 verin aynı form durumu devam etsin

Rts heryeri ariza olsa ne yazar yav dunku cocuk. Baktik cok sesi cikiyor geri yollariz sene sonu

Böyle böyle takımın huzuru kaçar ama... Ayrıca kulüp ve teknik direktör ya da işte idari kadron "sözünde durmaz" diye mimlenmemeli. Oyuncular da insan ve kendi aralarında konuşuyorlar. Sen Eren'e onu yaparsın ama atıyorum kadrondaki başka daha değerli bir oyuncu bunu kenara yazar. Hatta menajerler de kullanır bunu. Sen oyuncunu "1 sezon daha kal, seneye şu fiyata satarız" diye ikna etmeye çalışırsın, arka planda menajeri "inanma onlara bak Eren'e de söz verdiler, tutmadılar" der.

Kerem şimdi de siyah foto atan Barış bey, Türk futbolcular Osimhenin çeyreği etmez ne futbolculuk anlamında ne karakter anlamında, taraftar sizi evlat aslan kaplan görsün çoğunuz vasat topçularsınız. Osimhen bu camianın gerçek evladıdır 50 milyon maaşı reddeden adama ben saygı duyarım herkese iyi forumlar

Topçu karakter koymalı. Osimhen nasıl ben Gs'den başka yere gitmem dedi. Demek ki neymiş parayı görünce instadan siyah foto atıyormuş herkesin evladım, aslanım, kaplanım dediği eleman
Ben ne diyorum sen ne yazıyorsun renkdaş, şu yazdığına katılıyorum zaten. Gitmek isteyen topçuyu istediğimiz para gelene kadar salmamalıyız diyorum, indirim falan yok.

Singo 4 5 soru işareti olur ama Akanji'ye verirsin mesela.

Ben ne diyorum sen ne yazıyorsun renkdaş, şu yazdığına katılıyorum zaten. Gitmek isteyen topçuyu istediğimiz para gelene kadar salmamalıyız diyorum, indirim falan yok.
O zaman bu elemandan 40 almak varken kenarda çürüsün diyorsun, çünkü sen adama satmıyorum dersen bok gibi oynar, ben de diyorum ki topçu seçerken karakter testi yapıyormuşuz ya hani nerede o test keremler barışlar

Offf adnan amma uzatiyon yav. Kulup ihtar cekmis. Bakti olmayacak R yapip aciklamasini yapacak iste

Bi kero yuzunden hemen herkesi asip kesmeyin yav
Bizim yerli topçular asıp kesilmeye çok meraklı. Kulüp açıklama yapmış artık biz nasıl güvenelim bu yerli topçulara

Geri
Üst Alt