Böyle böyle takımın huzuru kaçar ama... Ayrıca kulüp ve teknik direktör ya da işte idari kadron "sözünde durmaz" diye mimlenmemeli. Oyuncular da insan ve kendi aralarında konuşuyorlar. Sen Eren'e onu yaparsın ama atıyorum kadrondaki başka daha değerli bir oyuncu bunu kenara yazar. Hatta menajerler de kullanır bunu. Sen oyuncunu "1 sezon daha kal, seneye şu fiyata satarız" diye ikna etmeye çalışırsın, arka planda menajeri "inanma onlara bak Eren'e de söz verdiler, tutmadılar" der.
Menajerler herturlu aleyhimize calisiyorlar göruldugu uzere

Diyelim ereni de ilkayi da aldik. Ikisinden birini yazmak zorundayiz. Ilkayi yazdik diye eren ariza yapabilirmi allah askina?

Erenin idoludur ilkay oturur zamani bekler

Diyelim ereni de ilkayi da aldik. Ikisinden birini yazmak zorundayiz. Ilkayi yazdik diye eren ariza yapabilirmi allah askina?

Bizim klüpte mafyatik tipler yok.

O nedenle menajerler rahat takılıyor.

Menajerler Fenerbahçe'nin oyuncusunu ayartsın bakalım iş bulabiliyor mu bir daha.

O zaman bu elemandan 40 almak varken kenarda çürüsün diyorsun, çünkü sen adama satmıyorum dersen bok gibi oynar, ben de diyorum ki topçu seçerken karakter testi yapıyormuşuz ya hani nerede o test keremler barışlar
Hiç bir topçu kendi kariyerini çöpe atmaz. Harry kane yıllarca kıçını yırttı tottenham ucuza salmadı, çıktı oynadı. Onu salarsan bunu salarsan piyasanın kerizine dönersin. Dik durduğunda o an belki biraz para kaybedersin ama orta vadede kazanan sen olursun her anlamda

Transferlerin gerçekleşmesi an meselesi

Fire Elmo GIF

Barış hırslı disiplinli bir adam ben kendi aklıyla arabistan'a gitmek isteyeceğine inanmıyorum. Muhtemelen aracılar aklına girmiştir malum biraz da saf bir çocuk oltaya gelmiştir o da. Çözülmeyecek bir mesele değil bu. Ne bileyim arsenaldan vs teklif gelse anlarım ama arabistanda ısrar edeceğini düşünmüyorum. Sane-İcardi-Osimhen var işte önümüzde hepsi de reddetti 3 kat arabistan tekliflerini

Hangi başlığa yazılır bilemedim ondan buraya yazıyorum. Bu fb fred ambrabat var gene orta sahaya adam aliyor . Neneyi alıyor hala kerem deniyor . 75 tane yabancıları oldu

Baştan yazıcaz dediysen, sonra yerine idolünü yazsa bile sorun eder. Menajerlerin aleyhinde çalışması değil sorun. Onlar zaten çalışacak ama ikna edici somut done vermemek lazım ellerine. Saçma sapan sıktıkları zaman sen de oyuncuyla konuşup doğru yolu bulursun, bir orta noktada buluşursun ama kulüp olarak sözlerinin değerinin olmadığı fikri oturursa oyuncularda, ondan sonra ağzınla kuş tutsan zor ikna edersin oyuncuyu...

Bu arada yani aldığımız kanat oyuncusunu Avrupa'da oynatamamak sadece onun için değil, bizim için de sorun.

Yalnız yazarken farkettim ciddi iyi bir 20 yaş altı havuzu var elimizde, hazır altyapıya yönetici de atanmışken burayı işlersek yerli aramak zorunda kalmayız.

Herkes Yunus olmasın ama rotasyonları altyapıdan çözsek çok fark yaratırız. Benfica’nın yıllardır yaptığı bu, aralara serpiştirmek yavaş yavaş.

Hiç bir topçu kendi kariyerini çöpe atmaz. Harry kane yıllarca kıçını yırttı tottenham ucuza salmadı, çıktı oynadı. Onu salarsan bunu salarsan piyasanın kerizine dönersin. Dik durduğunda o an belki biraz para kaybedersin ama orta vadede kazanan sen olursun her anlamda
O zaman biz sadece oshimen ile anlaşalım. Katılıyorum.

Yalnız yazarken farkettim ciddi iyi bir 20 yaş altı havuzu var elimizde, hazır altyapıya yönetici de atanmışken burayı işlersek yerli aramak zorunda kalmayız.

Herkes Yunus olmasın ama rotasyonları altyapıdan çözsek çok fark yaratırız. Benfica’nın yıllardır yaptığı bu, aralara serpiştirmek yavaş yavaş.
bu mesajdan barısın gittigini anladım

gecmıs olsun

acık konusayım

benim 11imde barışın yeri yoktu

@Alper Altun bilir
Gitmek istiyorsa parayi getirsin oyle gitsin. Zorla guzellik olmaz. Gerci yonetim satmasa daha mantikli artik Agustos sonu yaklasmis ama ben hep derim, Turk oyunculara degerinden fazla teklif gelirse bir saniye beklemeden satarim. Yani teklif iyi olursa gidebilir yoksa tipis tipis cikacak antrenmanlara.

Geri
Üst Alt