- 1 Ağustos 2009
- 44.909
- 43.517
- 4.198
sana şu kadar söyleyeyim 15 yıl kaleyi kapatırBu Lammens'i izleyen var mı
Yoksa @Sağ bek oynayabilen stoper gibi 'hiç izlemedim ama gelsin' mi diyoruz![]()
yaslan arkana bir daha kaleci arama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana şu kadar söyleyeyim 15 yıl kaleyi kapatırBu Lammens'i izleyen var mı
Yoksa @Sağ bek oynayabilen stoper gibi 'hiç izlemedim ama gelsin' mi diyoruz![]()
Menajerler herturlu aleyhimize calisiyorlar göruldugu uzereBöyle böyle takımın huzuru kaçar ama... Ayrıca kulüp ve teknik direktör ya da işte idari kadron "sözünde durmaz" diye mimlenmemeli. Oyuncular da insan ve kendi aralarında konuşuyorlar. Sen Eren'e onu yaparsın ama atıyorum kadrondaki başka daha değerli bir oyuncu bunu kenara yazar. Hatta menajerler de kullanır bunu. Sen oyuncunu "1 sezon daha kal, seneye şu fiyata satarız" diye ikna etmeye çalışırsın, arka planda menajeri "inanma onlara bak Eren'e de söz verdiler, tutmadılar" der.
Sozlesmesi devam eden hicbir oyuncu kacip gidemez.Eren elmalıda yarın bi gün kacar
görün bakın 1 sene 11 verin aynı form durumu devam etsin
Futbolcuları çok isteklilermis gibi düşünmek yanlış bence Manchester City oyuncusu olduğunu unutmamak lazım ve çok önemli bir futbolcu yazdığı çok olumlu mesaj gibi durmasada ikna edilebilir diye düşünüyorum.gelmek isteyen topcu o msjı yazmaz gibi geliyor bana
Bizim klüpte mafyatik tipler yok.Menajerler herturlu aleyhimize calisiyorlar göruldugu uzere
Diyelim ereni de ilkayi da aldik. Ikisinden birini yazmak zorundayiz. Ilkayi yazdik diye eren ariza yapabilirmi allah askina?
Erenin idoludur ilkay oturur zamani bekler
meslek ne üstad
Hiç bir topçu kendi kariyerini çöpe atmaz. Harry kane yıllarca kıçını yırttı tottenham ucuza salmadı, çıktı oynadı. Onu salarsan bunu salarsan piyasanın kerizine dönersin. Dik durduğunda o an belki biraz para kaybedersin ama orta vadede kazanan sen olursun her anlamdaO zaman bu elemandan 40 almak varken kenarda çürüsün diyorsun, çünkü sen adama satmıyorum dersen bok gibi oynar, ben de diyorum ki topçu seçerken karakter testi yapıyormuşuz ya hani nerede o test keremler barışlar
Baski yapmazsak 30+5 coktan satarlardi sami sanki tanimiyoruz bu yönetimiGidecek zaten o fiyatlara siz baskı yapmazsaniz
Cüzdanında şu an ne kadar cash var?zenginim
Leminanin zammı ödeyin onceBaski yapmazsak 30+5 coktan satarlardi sami sanki tanimiyoruz bu yönetimi
Sushi baba gibi takilip duruyon
Tamam iste kulup aciklama yapmis. Kendide aciklama yapsin elalemin agzina laf vermesin diyozBizim yerli topçular asıp kesilmeye çok meraklı. Kulüp açıklama yapmış artık biz nasıl güvenelim bu yerli topçulara
KEramettin admir: zaten taraftar ödimuyor maasini.Leminanin zammı ödeyin once
Menajerler herturlu aleyhimize calisiyorlar göruldugu uzere
Diyelim ereni de ilkayi da aldik. Ikisinden birini yazmak zorundayiz. Ilkayi yazdik diye eren ariza yapabilirmi allah askina?
Erenin idoludur ilkay oturur zamani bekler
O zaman biz sadece oshimen ile anlaşalım. Katılıyorum.Hiç bir topçu kendi kariyerini çöpe atmaz. Harry kane yıllarca kıçını yırttı tottenham ucuza salmadı, çıktı oynadı. Onu salarsan bunu salarsan piyasanın kerizine dönersin. Dik durduğunda o an belki biraz para kaybedersin ama orta vadede kazanan sen olursun her anlamda
bu mesajdan barısın gittigini anladımYalnız yazarken farkettim ciddi iyi bir 20 yaş altı havuzu var elimizde, hazır altyapıya yönetici de atanmışken burayı işlersek yerli aramak zorunda kalmayız.
Herkes Yunus olmasın ama rotasyonları altyapıdan çözsek çok fark yaratırız. Benfica’nın yıllardır yaptığı bu, aralara serpiştirmek yavaş yavaş.
Gitmek istiyorsa parayi getirsin oyle gitsin. Zorla guzellik olmaz. Gerci yonetim satmasa daha mantikli artik Agustos sonu yaklasmis ama ben hep derim, Turk oyunculara degerinden fazla teklif gelirse bir saniye beklemeden satarim. Yani teklif iyi olursa gidebilir yoksa tipis tipis cikacak antrenmanlara.