Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.281
- 58.774
- 4.758
Yerlilerden beklediğimiz aidiyeti hep yabancılardan gördük. Eskiden aidiyeti olan yerli topçular vardı biraz yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tazminator parasini istiyor isteKadro mühendisliği komedi . Fred ambrabat var ben bir yabanci daha alayım ve genc olmasin
Sabriyi karikatür yaptı taraftar ne yazik ki gene saygısını bozmadı. O açıdan cok severim ve üzülüyordum daYerlilerden beklediğimiz aidiyeti hep yabancılardan gördük. Eskiden aidiyeti olan yerli topçular vardı biraz yine
Onyekuru alırız onu istiyordun Barış yerineO degilde bunlar insallah barisi satip da yerini zani ile doldururuz diye dusunmez
Bu kapasite var cunku bunlarda
Normalde eleştiri seven biriyim ama Osimhen'e çat diye 75m vermiş bir yönetime transfer sezonunun sonuna kadar kredi vermek lazım. Kaleciye paramız yetmiyosa kiralık miralık 1 eleman çözsünler Günay'la kapışsınlar. Stoper için de aynı şeyleri düşünüyorum Abdülkerimin şlde çok sırıtacağını düşünüyorum ama bu halde bile ilk 24 yapabilmesi lazım bu kadronun üstü zaten ekstra olur. Paramız yoksa kiralık ya da düşük maliyetli kaleci-stoper-orta saha çözüp önümüze bakalım
Bu yönetimi eleştirecek okadar çok konu var ki ama bu konuda yönetimin zerre suçunun olmadığını anlamamak enteresanKarakulluk sabah yonetıme sallıyordu zorla gonderıyorlar dıye
simdi barısa sallıyor
Sami maçlar 100 dakika oynanıyor.Barış gitmemeli okey
Osimhen
Icardi
Barış
Yunus
Sane
Sara
Kardeşim nasıl oynatacaksın acaba hepsini en az iki topçu yedek kalacak burdan.
Mobbing yapıyor dediler, satmak istiyor dediler. Yine hakaret yedi. Sonuç ne oldu şimdi?dursun özbek'in yine boşuna küfür yediği günlerden biri. bu kulüpte başkanlık yapmayı kabul edenin akıl sağlığının yerinde olma ihtimali yok ya.
Arda’ya olan yaklaşımını diğerlerine de gösterse kafi.
Hasan şaş, sabri, bülent korkmaz, ergün . Yok artık böyle yerli topçularSabriyi karikatür yaptı taraftar ne yazik ki gene saygısını bozmadı. O açıdan cok severim ve üzülüyordum da
bunu diyenler yine cıkıp özür dilemedi tabi ki :dMobbing yapıyor dediler, satmak istiyor dediler. Yine hakaret yedi. Sonuç ne oldu şimdi?
Erene o garantiyi vermek zorunda degiliz. Eren daha birsey göstermediki. Gelip önce göstersin kendini. Gerekirse devre arasi avrupada devam ediyorsak yazilir
Baris yerine ereni alip kapatalim da demedim erenle beraber örnek laurente yi de alirsin onu yazarsin avrupaya
Hocam izlediğim en iyi yerli hasan şaş tir benim icin.Hasan şaş, sabri, bülent korkmaz, ergün . Yok artık böyle yerli topçular
5 milyon da vermem. SaçmalıkKarakulluk: Gs kesinlikle satmak istemiyormus
5 M € barısa para teklıf etmısız
barıs 8 istemıs
2 hafta önce istifa diyordunbunu diyenler yine cıkıp özür dilemedi tabi ki :d
ama biz dursunu savunuyoruz yarın kötü bisey yapar dursuncu derler!!
Bir defalik 5 milyon mu? Yoksa kafayi mi siyirdi?Karakulluk: Gs kesinlikle satmak istemiyormus
5 M € barısa para teklıf etmısız
barıs 8 istemıs