Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    130
  • Bu anket kapanacak: .
Normalde eleştiri seven biriyim ama Osimhen'e çat diye 75m vermiş bir yönetime transfer sezonunun sonuna kadar kredi vermek lazım. Kaleciye paramız yetmiyosa kiralık miralık 1 eleman çözsünler Günay'la kapışsınlar. Stoper için de aynı şeyleri düşünüyorum Abdülkerimin şlde çok sırıtacağını düşünüyorum ama bu halde bile ilk 24 yapabilmesi lazım bu kadronun üstü zaten ekstra olur. Paramız yoksa kiralık ya da düşük maliyetli kaleci-stoper-orta saha çözüp önümüze bakalım

İlk 24 sandığınızdan çok daha zor. Hangi kadro olursa olsun fikstüre çok bakıyor. Geçen sene PSG son maçta kaldı 24 içinde. İlle Apo yerine adam alalım manasında demiyorum, Apo yerine Van Dijk gelsin yine zor, onu anlatmaya çalışıyorum.

Şöyle bir bilgi vererek belki bir ufuk açabilirim: Sadece ilk 5 ülkeden 22 takım var. Yani İngiltere-Fransa-İspanya-Almanya-İtalya'dan 22 takım var. Elbette hepsi Real-Liverpool falan değil ama var. Üstüne Portekiz-Hollanda takımları var. Geçen sene AZ karşısında düştüğümüz durumlar vs ortada... Üstüne zorlandığımız Kopenhag, Brugge gibi takımlar var. Ayrıca son yıllarda çıkış yapan Olympiacos-Bodo/Glimt gibi takımlar da var. Ümitsiz bir tablo çizmek için yazmıyorum. Fikstüre de bağlı olarak iyi olursak bunların ciddi kısmını elbette geçebiliriz ama "bu kadro her türlü 24'e girer" doğru bir yaklaşım değil.

Barış gitmemeli okey

Osimhen
Icardi
Barış
Yunus
Sane
Sara

Kardeşim nasıl oynatacaksın acaba hepsini en az iki topçu yedek kalacak burdan.
Sami maçlar 100 dakika oynanıyor.
3 tanesi sahada olsa zaten her maç 2 tanesi ile değişmeli oynar. 60 küsür maç var. Her birine 80 dakika şans verirsin.
2 kanat 1 fw arkası hadi bir de santrafor diyelim 4 bölgeye 6 oyuncu fazlaysa 2 kişilik orta sahaya neden 4. gelmiyor diye ağlamanın luzumu yok.

Erene o garantiyi vermek zorunda degiliz. Eren daha birsey göstermediki. Gelip önce göstersin kendini. Gerekirse devre arasi avrupada devam ediyorsak yazilir

Baris yerine ereni alip kapatalim da demedim erenle beraber örnek laurente yi de alirsin onu yazarsin avrupaya

İkinci cümleye okey'im, olabilir.

Ama Eren 18-19 yaşında yeni çıkış yapmış çocuk değil, Bundesliga'da çıkış yapmış 23 yaşında bir oyuncu. CL'de olup olmayacağını önemser, CL'de olmayacaksam Bundesliga daha iyi bir vitrin zaten diye düşünür. Gelmez baştan yani. E CL listesine yazmayacağın adama çok maaş da vermeyeceksindir herhalde. Para da sebep olamaz gelsin diye...

Geri
Üst Alt