5 milyona satacagimiz goz onunde olmayan yerli topcu belli oldu mu?

Bazilariniz cok duygusal bakip oyunculari ona gore degerlendiriyor, bazilariniz da "70-80 milyon euro'ya olabilir" gibi hayalperest rakamlar pesinde. Simdi gercekci olalim.

Tabi herkes kendi oyuncularimiza cok iyi teklifler versin ister keske biri 90 milyon euro verse mesela ama Baris'in bugunku degeri 50-60 milyon euro falan degil ki o rakamlara ulasmasi da bugunku piyasada bile hayal..

Araplara ayri Avrupa'ya ayri tarife dersek o zaman Araplara daha yuksek fiyat cekilebilir en azindan belki bir deli cikar ve verebilir dusuncesi ile bunu deneyebiliriz elbet, ama EPL'den kimse o rakamlari vermez Baris icin cunku o seviyenin topcusu degil bir defa. (ust klasman takimlar)

Yerli oyunculara zaten yuksek maas vermeyeceksin bu bir anayasa gibi madde olmali kulubumuzde, bakma Fenerin yerli oyunculara 3-4 milyon euro maas vermesi bu tamamen sakat bir strateji.

Yerli oyuncu icin tavan 2.5 milyon euro falan olmali. Mutsuz mu? Begenmiyor mu? 4-5M€ gibi deli, sacma bir ucret mi istiyor? Hadi gule gule kardesim getir senin bonservisi verecek bir takim bizde seni satalim diyeceksin.

Taraftar dışında ne yönetimin ne topçuların kimsenin umrunda değil Galatasaray. Bu saatten sonra kimseyi hypelamayın kırıcı olurum. Icardi de gidip zayıflamazsa yol alsın. PSG'de çatır çatır idman yapıp zayıflarken bizim taraftarın zihniyeti çözdü, rollenip 10 milyon cukkalıyor Michael Jackson gibi takılıyor ülkede. GS taraftarına saygın da PSG taraftarı gibi olacak, fit olacaksın sürekli sosyal medyan çalışıyor. Bundan sonra Bayern taraftarı zihniyeti ile bakacağım olaya. İşe yaramayan Fatih Terim olsa gitsin diyeceğim

Bu arada barışa 5 verirsek formu düşerse avrupadan kımse almaz o paraya

gerci formu yuksek olsada 5 vermez avrupada kimse

ben meselenin kapandığını düşünmüyorum bu arada
daha fazla para koparma peşindeyiz gibi geliyor bana.
yoksa şu şikayet ettiğimiz mesele muhtemelen bizim de yaptığımız bir şey.
ha pes edip giderlerse barış da vazgeçip topuna bakacak orası başka
Biz kulübünden izin alıyoruz ilk önce oyuncu ile görüşmek için. Osimhen'de bile burada herkesin saçma bulduğu GS Napoli'den Osimhen ile görüşmek için izin aldı haberini hatırlıyorum mesela ben. Amrbat'ta yapmamıştık bunu 8 milyon euro'ya almak zorunda kalmıştık.

araplarla maas pazarlıgı yapmıs ordan 10 üstü almıs

o parayı bızımkılere gösterip 8 istiyom demıs

biz 5 vermisiz
Kim diyor bunu yav? Bu gercekse direkt satis listesine koymak lazim, hic inandirici gelmedi bana. Baris kim 8 milyon euro maas ne?

Geri
Üst Alt