Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.372
- 8.977
- 1.203
İlk 24 sandığınızdan çok daha zor. Hangi kadro olursa olsun fikstüre çok bakıyor. Geçen sene PSG son maçta kaldı 24 içinde. İlle Apo yerine adam alalım manasında demiyorum, Apo yerine Van Dijk gelsin yine zor, onu anlatmaya çalışıyorum.
Şöyle bir bilgi vererek belki bir ufuk açabilirim: Sadece ilk 5 ülkeden 22 takım var. Yani İngiltere-Fransa-İspanya-Almanya-İtalya'dan 22 takım var. Elbette hepsi Real-Liverpool falan değil ama var. Üstüne Portekiz-Hollanda takımları var. Geçen sene AZ karşısında düştüğümüz durumlar vs ortada... Üstüne zorlandığımız Kopenhag, Brugge gibi takımlar var. Ayrıca son yıllarda çıkış yapan Olympiacos-Bodo/Glimt gibi takımlar da var. Ümitsiz bir tablo çizmek için yazmıyorum. Fikstüre de bağlı olarak iyi olursak bunların ciddi kısmını elbette geçebiliriz ama "bu kadro her türlü 24'e girer" doğru bir yaklaşım değil.
Psgnin durumu biraz konsantrasyon kaybıydı nasıl olsa play offa kalırız diye normal sezon maçlarını pek sallamadılar bizde öyle bir durum olacağını düşünmüyorum. Davinson-Torreira-Osimhen gibi kilit oyuncularda ağır bir sakatlık problemi yaşamazsak 0 transferle dahi ilk 24e kalmamız gerekir Okan hocanın artık avrupada başarısızlık bahanesi olduğunu düşünmüyorum.