Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.076
- 70.202
- 4.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılmakla birlikte bir oyuncunun fiyatını belirleyen şey sadece teknik durumu değil.Bazilariniz cok duygusal bakip oyunculari ona gore degerlendiriyor, bazilariniz da "70-80 milyon euro'ya olabilir" gibi hayalperist rakamlar pesinde. Simdi gercekci olalim.
Tabi herkes kendi oyuncularimiza cok iyi teklifler versin ister keske biri 90 milyon euro verse mesela ama Baris'in bugunku degeri 50-60 milyon euro falan degil ki o rakamlara ulasmasi da bugunku piyasada bile hayal..
Araplara ayri Avrupa'ya ayri tarife dersek o zaman Araplara daha yuksek fiyat cekilebilir en azindan belki bir deli cikar ve verebilir dusuncesi ile bunu deneyebiliriz elbet, ama EPL'den kimse o rakamlari vermez Baris icin cunku o seviyenin topcusu degil bir defa.
Yerli oyunculara zaten yuksek maas vermeyeceksin bu bir anayasa gibi madde olmali kulubumuzde, bakma Fenerin yerli oyunculara 3-4 milyon euro maas vermesi bu tamamen sakat bir strateji.
Yerli oyuncu icin tavan 2.5 milyon euro falan olmali. Mutsuz mu? Begenmiyor mu? 4-5M€ gibi deli, sacma bir ucret mi istiyor? Hadi gule gule kardesim getir senin bonservisi verecek bir takim bizde seni satalim diyeceksin.
Yeni lescuk ve burak yilmaz vakasi diyorsun
%100 katılıyorumben hiçbir türk futbolcunun iş ahlakına güvenmiyorum o yüzden para ile sınamak lazım azar azar
bunu yerli oyuncunun önemini en çok vurgulayan kişi olarak söylüyorum
Reis kesinlikle katılıyorum..yapılan yorumları hayretler içerisinde okuyorum.İki taraf içinde çok uç noktalarda yorumlar var.Barış'ı çok abartmıyor musunuz arkadaslar ya temposu ve mücadele gücü top seviye ama başka? Bunlar önemsiz demiyorum ama öyle bir intiba var ki sanki Barış gitse takım bitecekmis havası gerçekten de fazla değil mi oyun aklımız yok diye fiziksel ekstrasina ihtiyaç duyuyoruz hoca bir plan sahibi olsa aranma ihtimali 0'a yakın geliyor. At uzun top Osi koşsun Barış koşsun işi için bu kadar para harcamamıza gerek yok zaten.
putin ayağını denk alsıncuesta moskovada!!
50% si Kurtua ya benziyor diye isteyenlerdirBu Lammens'i izleyen var mı
Yoksa @Sağ bek oynayabilen stoper gibi 'hiç izlemedim ama gelsin' mi diyoruz![]()
Zaten baris yeni yakin zam almadimi?ben hiçbir türk futbolcunun iş ahlakına güvenmiyorum o yüzden para ile sınamak lazım azar azar
bunu yerli oyuncunun önemini en çok vurgulayan kişi olarak söylüyorum
Adam mason. Meslek mi soruyon bide?meslek ne üstad