Bazilariniz cok duygusal bakip oyunculari ona gore degerlendiriyor, bazilariniz da "70-80 milyon euro'ya olabilir" gibi hayalperist rakamlar pesinde. Simdi gercekci olalim.

Tabi herkes kendi oyuncularimiza cok iyi teklifler versin ister keske biri 90 milyon euro verse mesela ama Baris'in bugunku degeri 50-60 milyon euro falan degil ki o rakamlara ulasmasi da bugunku piyasada bile hayal..

Araplara ayri Avrupa'ya ayri tarife dersek o zaman Araplara daha yuksek fiyat cekilebilir en azindan belki bir deli cikar ve verebilir dusuncesi ile bunu deneyebiliriz elbet, ama EPL'den kimse o rakamlari vermez Baris icin cunku o seviyenin topcusu degil bir defa.

Yerli oyunculara zaten yuksek maas vermeyeceksin bu bir anayasa gibi madde olmali kulubumuzde, bakma Fenerin yerli oyunculara 3-4 milyon euro maas vermesi bu tamamen sakat bir strateji.

Yerli oyuncu icin tavan 2.5 milyon euro falan olmali. Mutsuz mu? Begenmiyor mu? 4-5M€ gibi deli, sacma bir ucret mi istiyor? Hadi gule gule kardesim getir senin bonservisi verecek bir takim bizde seni satalim diyeceksin.
Katılmakla birlikte bir oyuncunun fiyatını belirleyen şey sadece teknik durumu değil.
Bin türlü faktör var. Bak adamlar bek için 40 istiyor niye çünkü ligler başlamış kadrolar şekillenmiş artık.
Avrupaya farklı arsplara farklı mı? Evet ancak oradaki farkı da yine ortam belirler. 15 temmuzda avrupa 35 arap 50 dersin. Ama 22 ağustosta avrupa için 50 araplar için 70-80 olur olmalı.
Çöp de olsa artık piyasa çok garip bir hal aldı.
Duran çok mu müthiş oyuncuydu da 80 milyon bonservis verdiler. Avrupada hangi kulübe 25 üstü gidebilirdi sadece ingiltere içi para dönsün diye dolanırdı.

Gelelim yine kendi oyuncumuza. 35 verdiler hayır 50 dediğinde bu alışkanlık olur bunu gören başkası gider yunus için sana 10 verir yunusa da 5 çeker sen 20ye vermek zorunda kalırsın.

Bu bir kendini koyduğun statü göstergesidir artık.
Mahalle aktarı değiliz dün 15 bugün gel 17ye al diyelim. Market gibi davranmak gerekiyor önce fiyat belirlersin isteyen gelir alır.
Milka migroata 110 lira bimde 50 lira. Migrostan alan da gidiyor migrostan alıyor yani dur bime gideyim demiyor. Aynı ürün 2 kat fark.

Satış stratejisi böyle olur. Bugün yükselişte birebir barış profili portekizli bir futbolcuyu gidip alsınlar abi 50 milyona alabilen varsa. Alamazsın. Etiket böyle yaratılıyor.
Sen bugün bir yerde köşeye sıkıştırıp 60-70 alırsın o saatten sonra sen artık üst leveldesindir.
21 yaşında 10 maç performans gösteren yunanı 35 milyona sattı herifler yav.

Pragda bize karşı oynayan adamın gittiği paraya bak arkadaş

Barış'ı çok abartmıyor musunuz arkadaslar ya temposu ve mücadele gücü top seviye ama başka? Bunlar önemsiz demiyorum ama öyle bir intiba var ki sanki Barış gitse takım bitecekmis havası gerçekten de fazla değil mi oyun aklımız yok diye fiziksel ekstrasina ihtiyaç duyuyoruz hoca bir plan sahibi olsa aranma ihtimali 0'a yakın geliyor. At uzun top Osi koşsun Barış koşsun işi için bu kadar para harcamamıza gerek yok zaten.
Reis kesinlikle katılıyorum..yapılan yorumları hayretler içerisinde okuyorum.İki taraf içinde çok uç noktalarda yorumlar var.
Transfer sezonu başı olsa barışın yeri her türlü doldurulurdu.Ama şimdi zor.Herşeyden önce bizde yönetici yok.Akıllı işi bilen yönetici sıkıntısı var.Ahbap çavuş ilişkisiyle yönetici seçiliyor.
Mesela sağ bekte oynayan stoper oyuncusu tanımı bile transferde ne kadar rezil yönetildiğimizin göstergesidir.
Gerçekten bunu ben hep söylerim.Biz sanırım avrupada kalıcı başarıyı bu kafayla hiçbir zaman başaramayacağız.Ekonomik olarakda gene o eski borçları görürüz.

Karakulluk'un bir yerlerden haber alma ihtimaline gerçekten inanıyor musunuz? Bir ara yayındayken hikaye yazıyordu, Napoli başkanı teknesindeyken bize küfür etmişti, satmıyorum Osimhen'i demişti.

Tek derdi hit almak. Negatif durumlardan aşırı keyif alan dayaklık biri.

Hadi yav Kavuk tamamla artık şu takımı. Stresse soktun yine tüm taraftarı. Ulan bir transfer döneminde Sane+Osimhen alıp nasıl başarısız gözükebiliyorsunuz ya?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bundan sonra aidiyeti sınanmamış her topçu maaşını alıp işini yapan elemandır sadece. İcardi ve osimhen gibilerin yeri hep ayrı olacak

ben hiçbir türk futbolcunun iş ahlakına güvenmiyorum o yüzden para ile sınamak lazım azar azar

bunu yerli oyuncunun önemini en çok vurgulayan kişi olarak söylüyorum
Zaten baris yeni yakin zam almadimi?

Zam yapilmamali bu sene. Istedigimiz para verilirse satilir verilmezse tipis tipis oynayacak kendi kariyeri icin

Barış ve menejerini yollayın Araplar 60 milyon Euro peşin ve keciorenin payini oduyorsa hemen satın

Geri
Üst Alt