Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 21.955
- 16.956
- 1.148
Iyi kaleciye benziyor
Ikna oldum, gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi kaleciye benziyor
Yav 50 kiloyla Yusuf'u yolla, al sana +2 kontenjan.Yabancı sınırı sıkıntı. Zaniolo'yu satmamız yada Lemina'nın falan gitmesi lazım yabancı sınırı yüzünden.
onu da yazıyordum tam. bu zaniolo-udinese işi bayağı bir harlandı son günlerde. bence zaniolo da gidecek.Yabancı sınırı sıkıntı. Zaniolo'yu satmamız yada Lemina'nın falan gitmesi lazım yabancı sınırı yüzünden.
Forması alınır bu aradaBaris satıldığı an , alır kaçarım
Ekli dosyayı görüntüle 299682
Fakir Barıs AlperiKulusevski'yi bir beğenmeyen ben miyim?
Nasıl oluyor o? Bissouma u23'te haberimiz mi yok?Yav 50 kiloyla Yusuf'u yolla, al sana +2 kontenjan.
Çok şey istemiyoruz. Sadece biraz bağlılık,saygı ve vefa. Sonuçta bizde leblebi kazanmıyordu, 3 milyon az değilBence barıştan çok şey istiyorsun reis
Rus orta sahayı daha çok isterim ben genç ve u23 olduğu için.onu da yazıyordum tam. bu zaniolo-udinese işi bayağı bir harlandı son günlerde. bence zaniolo da gidecek.
7.2 buyuk deprem. can kaybı yoktur insallah.Maxwell woledzi 7.2
İşte senin kazandığın 2 milyar olmuyor, zaten %20si gidiyor ve barışın yerini doldurmak için de en 1,5 milyar harcayacaksın ve ne yazık ki dolmayacak da. Çünkü ligler başlamış kimse iyi topçusunu vermiyor ve ıskartalar bile pahalı.Evet TL'ye çevirelim harbiden böyle daha iyi anlaşılıyor.
Barış için konuşulan maaş teklifi en az 400-500 Milyon TL
Kazanacağımiz bonservis bedeli de yaklaşık 2 Milyar TL
Yorumları buna göre yapalım
muhtemeldir ki cl'de yine bir şey yapamayacağız admirim.Arkadaşlar şu gelsin bu gitsin diye yorum yapıyorsunuz ama bu takımın kadro derinliği hiç yeterli değil. Biraz yedek kulübesini ve direkt olarak ilk 11 oynayabilecek oyuncularıda düşünmemiz lazım. Lig, CL ve kupa maçlarıyla birlikte en az 50 maça çıkarız. Bu kadar maçı 12-13 adamla çıkartmamız mümkün değil sonra CL de hiçbir şey yapamıyoruz.
Barış gitmemeli okey
Osimhen
Icardi
Barış
Yunus
Sane
Sara
Kardeşim nasıl oynatacaksın acaba hepsini en az iki topçu yedek kalacak burdan.
yunusu doğradılar barışı da doğrar sizin gibiler.. kat ve kat fazla maaş vererek getireceğiniz adamları göreceğiz.. katkılarını da göreceğiz.. bekleyin bir de 50-60 gelsin.. zaten takımdaki hemen herkese 20-30 vermek için kulüpler sırada bekliyor..hatırlatırım 2 hafta önce zam yapıldı, aldığın para da bu ülkede bir generalin bir doktorun hakimin ömrü boyunca kazanamayacağı bir para. Avukatın var menajerin var ve profesyonelsin.. sözleşmeyi de imzalamışsın. Olay bitmiştir. Gerisi aç gözlüklü ve yediğin kapa pislemektir. Kim olursa olsun bu böyle.. Yunus imzalamadı kimse de kızmadı en fazla sitem edildi; istediği maaşı da aldı zaten. Gören de asgari ücrete çalıştırılıyorlar
onun için jelert/yusuf'tan birini göndermek gerekir. iyi olurdu harbiden.Rus orta sahayı daha çok isterim ben genç ve u23 olduğu için.