Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Bu anket kapanacak: .
Sozlesmesi daha 3 hafta once uzaltilmis zaten. Zam istiyor haberleri herhalde yalandir.

O sözleşmeye geçen sezon içinde anlaşılıp imzalanan ama 3 hafta önce yürürlüğe giren sözleşme diyorlar. Yani geçen sezon içinde imzalanmış ama "gelecek sezondan itibaren başlayacak" maddesi konmuş.

Normalde ben de kalecinin büyük takım görmüşünü tercih ederim oyun tarzları farklı oluyor.

Okan Koçuk büyük umutlarla geldiği ilk sezon Muslera sakat ya da cezalıydı maç berabereyken bir yan topa çıkıp alıp yere yattı normalde hızlı başlatıp kontraya çıkabilirdik. Baya tepki gördü mesela o maç hatırlıyorum. Geldiği yerde beraberlik yetmiş çoğu zaman mentalite farkı.

Aynı şekilde kalene sürekli top geldiğinde sergilediğin performans maç içinde soğuyup aniden 3 kere yıldızlaşman gerektiğindeki kalecilik başka oluyor. Bu yüzden büyük takım kalecisi Tzolakis’i isterdim gençler içinden.

Ama Lammens kaçırılmayacak kategorisinden çok büyük bir potansiyel. Böyle adamı buluyorsan be indirebilme şansın varsa yukarda söylediklerim o kadar da önemli olmuyor

Barış'dan hiç beklemediğim hareketlerdi doğrusu...

Ama maalesef yerli oyuncu konusundaki çekincelerim ekseriyetle haklı çıkıyor.

Tabi biraz da yabancı sınırı denilen kerameti kendinden menkul garabet uygulama futbolcuların bu şekilde yalpalamasına ve kulüplerin de elinin zorlaşmasına sebebiyet veriyor.

Futbolda pür liberalizmi savunuyorum. Bırakınız gelsinler, bırakınız gitsinler. Rekabetten sağ çıkanlar bizle beraber olsun, çıkamayanlar kalifikasyon yazgısının kendileri için çizdiği yolda yürüsün.

Kimseye ne ayrıcalık tanınsın, ne de köstek olunsun. Madem ki kulüp mottomuzda da sıklıkla kullandığımız gibi 'iyiler mutlaka kazanır' diyor ve buna inanıyoruz; öyleyse bırakınız iyiler kazansın, kötüler de toz olsun.

Classic Film Yokohama GIF by Turner Classic Movies

Son düzenleme:
Bilmiyorum abi hiç içime sinmedi bu kaleci

Kurtarış yüzdesinin bu kadar fazla çıkması normal zaten takımı orta sıralarda takılıyor habire şut yiyor maçta.

Bizim lige de baksan mesela abuk subuk kaleciler kafada yer alır kurtarış yüzdesinde

Baris gider veya gitmez onu bilemiyoruz ama ayrilmak isterse istedigimiz para’yi getirmek zorunda

Olmazsa kalir zaten

Asil mesela oyuncularin zam istemeleri

Lemina daha ocak ayinda takima katildi ve onunla ilgili de zam istiyor haberleri var

Böyle bir sacmalik olamaz

Yönetim’in bunun önüne gecmesi gerekiyor cünkü sezon icerisinde bu büyük bir problem olabilir

Sallai,eren,sara ve jacops gibi oyuncular da siraya girecekler bunlar da forma sansi bulan ve performanslari yükselen oyuncular ama bu sekilde olmaz

Ayağı iyi topla oyuna katılılıyor saçmalığını bırakıp gerçekten kalecilik yeteneğine yatırım yapıyoruz gibi. Bir de geçen sene bu bu sene kalesine gelen 9 penaltıdan 5 tanesini kurtarmış. Belçika Ligi + Süper Lig ve Top 5 lige baktığımda geçen sene ve bu sene 5 penaltı kurtarabilmiş 2. bir kaleci bulamadım
Yahu ona bakarsan harun vardı bursada fenere geçerken 10 penaltının 7sini kurtarmıştı. Dünyada yoktu öyle bi istatistik o dönem. Ama bu kova olduğu gerçeğini değiştirmiyordu 😃

Yerli oyuncunun arkasindan aglanmaz, aynisi Kerem giderken de yapildi.

Osimhen gitmis olsa, Sanchez gitmis olsa, uzulursun acaba yakin zamanda bu tarz kaliteli bir oyuncu getirebilirmiyim diye ama yerli oyuncu belirli bir seviyeye ulastiysa artik iyi bir teklifte yol vermek daha dogru olur yoksa ileride basina problem olabiliyorlar. Bende biliyorum CL listesi icin yurt icinden oyuncu yetistirme kriterleri var, malum yabanci kurali var. Ona gore de B planin olmali her zaman.

15 milyon üstü bonservis önerecekmişiz. Ederson'da City bir anda bizim teklife gelin alın derse olurmuş ama. Lammens yeni kaleci olacak gibi. Zaniolo %50'si 7.5 milyon euro teklif gelmiş satmaya sıcak bakıyormuşuz. Bu İtalyan medyasının yarın kritik gün dedikleri bu sanırım. Hadi olsun bu da. Ahmed Kutucu'ya da ciddi teklif varmış. Hepsini satarım özellikle Kutucu yerine Eren Dinkçi'yi hemen alalım o CL listesi sonrası da olabilir.
Zaniolo %50 7.5 hicte fena degil. Trink parayi aliyorsak gayet iyi, gedson modelinde gitsin.sonucta 15M deger bicildigi sonucu cikiyor gunun sonunda.

Kaleci hususunda 1 ay boyunca spot isigi altina cikip govde gosterisi meraki olanlar yuzunden valot kaybettik. Olmuyorsa kalk masadan diger secenegine git. İsimlere yapisip kaliyoruz. Hazirandan beri fazlasiyla dillendiriliyor forumda- genc ucuz maasli adami ala, kotu senaryoda degistirirsin.

Yok deneyimli, olmus kaleci falan filan cok yuzeysel bakis acisi.

Cumartesi icin son gun demis bizim muhabirler Ederson icin.

City inadindan vazgecmezse en hayirlisi Lammens olur gibime geliyor. Absurt maas transferinden de kurtulmus oluruz.

Tzolakis ismi de geciyor ama o Olympiacos baskani onu ucuza salmaz gibi. Oyuncu da gelmek istermi o da baska bir soru isareti.

Maaş işinin bir yerden sonra sıkıntı olacağını defalarca yazdık burada sonunda korktuğum oldu.

Öyle kafana göre denge gözetmeden sırf ismine göre maaş dağıtırsan olacağı buydu.

İş Barış'a gelmeden önce yabancı oyunculardan başlamıştı zaten.

3 yıl daha sözleşmesi olan adama Como momo diye neredeyse %60 zam yapıldı.

Arkada daha ne kadar zam aldığını bilmediğimiz bir çok oyuncu ile uzattılar. (Yunus, Kaan, Günay, Abdülkerim, Torreira, Davinson...)

Surekli boyle garip gurup olaylar gundemler cikmasindan baya bikmis haldeyim. Keremde benzer senaryo oldu, mizmizlikta vardi belli.

Hic beklemedigim isler, yani 1 hafta olmadi Burasi Galatasaray, Galatasaray mutluluktur diyen adamin boyle bir durumla pat diye gundem olmasi ciddi bir problem. Surec yonetimlerinde sikinti var sonucu cikarttiriyor bana. Her oyuncu saatli bomba mi o zaman bu ortamda...

Boyle seylerin gundem olmadan onune gecilmeli be sureci yonetilmis olmali. Her sey gunluk bizde...

Geri
Üst Alt