Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    159
  • Bu anket kapanacak: .
Bu arada taraftar baskisi, tecrube demisken Tzolakis bu konuda Lammens'in onunde.
İkiside olur ama evet iyi kotu olympiakosun avrupa ligi sureci vs var en azindan.

Hangisi ucuza gelirse ona giderler bu saatten sonra. Ama ikisi icinde baglayici bir kontrat maddesi yoksa +paraya mal olacak. Sezon acacaklar, normalde "niye versinler"

Temmuzda yapilacak gorusmeleri son 10 gune birakiyorsun.

2 aydır Ederson'la uğraşacağımıza Tzolakis'e gitseydik bu hafta sonu Kayseri'de kalemizi koruyor olurdu. Bir oyuncuya takılıp transfer dönemi sonuna kadar onunla uğraşmaktan bıkmadık. Kendimi bildim bileli böyle. Singo da aynı şekilde. Ya da kimseyle anlaşamayıp bunları gündemde tutuyorlar o daha fena.

Lammens iyi mi? Hiç izlemedim
Ben sadece 2 3 video baktim. Yere guzel kapaniyor cocuk, reflekste ok.

Ufak allah allah dedigim kisim , hentbol kalecileri gibi ayakla uzaniyor yerden toplara ama dev dezavantaj degil. Enteresan buldugum bir detay

böyle bir kaos olacağı çok belliydi bas bas bağırdık, Barış konusu gelecekte çok canımızı sıkacak, belki onun verdiklerini verecek oyuncu bulamayacağız ama giderse oraya mutlaka genç potansiyel almak lazım, yüksek maaşlı oyuncu politikasına son verilmeli artık Ederson falan da alınmamalı Lammens gelsin
Canimizi sikmasin hocam, bursa BAY i kenaraya koyarim- surec yonetimi olarak adresim gene yonetim olur ilk sirada. Sonra barisi elestirebilirim eger hakederse. Kariyer diyorsa hedefliyorsa Arabistan ne alaka hani mesela.

Tuna yukarida cok guzel demis, kafalarda boyle seyler varsa temmuz sonuna kadsr getirsin menajerin teklifi mesela. Satilmaycak oyuncu yok bu ayri bir detay, baristan para kazanman lazim ama simdi ama onumuzdeki yaz ,bu da var. Bunlar olabilir hatta olmali denebilecek surecler.

Ama bu isin zamanlamasi ve yonetilmemesi berbat bir sey. PAT diye olmamali bu gundemler hic bir zaman. Taraftari fena ters teptiriyor

Geri
Üst Alt