Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.709
- 15.372
- 2.323
Yoga yapan Pınar Altuğ gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle “sizin gibiler” hoş değil, suçlamak yada demek istemiyorum ama saldırganlık gibi anlaşılan tavır hoş değil. Derdimiz barış mı Galatasaray mı? Önceliğimiz bu olmalıyunusu doğradılar barışı da doğrar sizin gibiler.. kat ve kat fazla maaş vererek getireceğiniz adamları göreceğiz.. katkılarını da göreceğiz.. bekleyin bir de 50-60 gelsin.. zaten takımdaki hemen herkese 20-30 vermek için kulüpler sırada bekliyor..
Bize göre evet. Ama yönetime göre?
Boey’de çıktık.Yok borçlu cikacagiz
12 kisiyle mi oynayacagiz?Lemina da kalmalı Bissouma da gelmeli bizim orta sahayı çok güçlü yapmamız lazım, Bu sezon özellikle CL'de başarı hedefini gerçekçi hale getirmek istiyorsak bu şart.
Ha ṣöyle isim vererek yazin da linclensinler
Onlar aldı liberobir de fb kesin salça olur bissou'ya. tam aradıkları adam. sırf onun için bile almalıyız kendisini. eğer bir de oyuncu gelmeyi kabul ettiyse.
Barisi kalmaya nasıl ikna edeceksin hocam söyler misinBoey’de çıktık.
Kokocu zor toparlamasıbissouma’nın mental ne gibi sorunu var bilmiyorum ama toparlarız herhalde burda.
lemina’yı inanılmaz çok seviyorum en sevdiğim 2-3 isimden biri takımda ancak bu sene hiç güvenemiyorum sürekliliğine. allah korusun ama ilk geldiğinde ki gibi sakatlık vs sorunların yaşanacağı bir sezon olacakmıs gibi bir hissiyat var icimde lemina konusunda.
bissouma gayet mantıklı olur bence piyasada ki isimlerin icinden.
koko iyi enerji verir. önde basarız.Kokocu zor toparlaması
iknalık bir durum yok, 2028e kadar olan sözleşmesini koyacaksın önüne kalacaksın maaşına da transfer sezonu bitince bakarız diyeceksinBarisi kalmaya nasıl ikna edeceksin hocam söyler misin
#yuzdeyuzYok zaten ona itiraz etmek için demedim. Yaparlar yaparlar, ama umarım Barış gitmeyecek, yerini de doldurmamız gerekmeyecek, yani bu sezon için. Bu arada Barış gitmese bile alternatifini aramamız bulmamız lazım. Hatta biri yerli iki alternatif senin de dediğin gibi. Gurbetçi olmasa iyi olur tabi... Onlar şimdiden hazır olmalı. Alıp eski kulübünde 1 sezon devam edecek şekilde olur, alıp başka takıma kiralamak olur, alıp rotasyonda yavaş yavaş ısındırmak olur....
futbolcuyla restleşilmez. her zaman futbolcu kazanır.iknalık bir durum yok, 2028e kadar olan sözleşmesini koyacaksın önüne kalacaksın maaşına da transfer sezonu bitince bakarız diyeceksin
napacak futbolu mu bırakacak
sana zamanında havaalanında yatan topçusunu vermedi millet alemin bi enayisi biz miyiz