Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    89
  • Bu anket kapanacak: .
Kaleci
Sağ bek
Stoper
Os

Bu mevkilerin altı boşken hucumdan birine teklif gelirse satar buraları doldururum ben arkadaş. 40m gibi paralara da üç kuruş muamelesi çekilmesi gülünç

yunusu doğradılar barışı da doğrar sizin gibiler.. kat ve kat fazla maaş vererek getireceğiniz adamları göreceğiz.. katkılarını da göreceğiz.. bekleyin bir de 50-60 gelsin.. zaten takımdaki hemen herkese 20-30 vermek için kulüpler sırada bekliyor..
Öncelikle “sizin gibiler” hoş değil, suçlamak yada demek istemiyorum ama saldırganlık gibi anlaşılan tavır hoş değil. Derdimiz barış mı Galatasaray mı? Önceliğimiz bu olmalı
Barış hakettiğini alamıyorsa eyvallah. Milyon dolar kazanıyor bu çocuklar.
Galatasaray ise, zaten barışın yerini şu an asla dolduramayız bu saatte, kimse iyi topçusunu vermez verse de ucuza bırakmaz, uyup uymayacağı da şüpheli.. edersona akanjiye singoya 7 vermek de yanlış.
Yunus ile ilgili olumsuz tek mesajımı göremezsin maaş konusunda, tam tersi yunus en önemli oyuncumuz demişim o süreçte. Kerem ve barışın yaptıkları en hafif tabirle profesyonellikle bağdaşmıyor. 1 ay olmadı sözleşme yenilemen, imzana sadık kal dediğimiz bu.

Bize göre evet. Ama yönetime göre?

Yok zaten ona itiraz etmek için demedim. Yaparlar yaparlar, ama umarım Barış gitmeyecek, yerini de doldurmamız gerekmeyecek, yani bu sezon için. Bu arada Barış gitmese bile alternatifini aramamız bulmamız lazım. Hatta biri yerli iki alternatif senin de dediğin gibi. Gurbetçi olmasa iyi olur tabi... Onlar şimdiden hazır olmalı. Alıp eski kulübünde 1 sezon devam edecek şekilde olur, alıp başka takıma kiralamak olur, alıp rotasyonda yavaş yavaş ısındırmak olur....

bissouma’nın mental ne gibi sorunu var bilmiyorum ama toparlarız herhalde burda.

lemina’yı inanılmaz çok seviyorum en sevdiğim 2-3 isimden biri takımda ancak bu sene hiç güvenemiyorum sürekliliğine. allah korusun ama ilk geldiğinde ki gibi sakatlık vs sorunların yaşanacağı bir sezon olacakmıs gibi bir hissiyat var icimde lemina konusunda.

bissouma gayet mantıklı olur bence piyasada ki isimlerin icinden.
Kokocu zor toparlaması

Barisi kalmaya nasıl ikna edeceksin hocam söyler misin
iknalık bir durum yok, 2028e kadar olan sözleşmesini koyacaksın önüne kalacaksın maaşına da transfer sezonu bitince bakarız diyeceksin

napacak futbolu mu bırakacak

sana zamanında havaalanında yatan topçusunu vermedi millet alemin bi enayisi biz miyiz

Yok zaten ona itiraz etmek için demedim. Yaparlar yaparlar, ama umarım Barış gitmeyecek, yerini de doldurmamız gerekmeyecek, yani bu sezon için. Bu arada Barış gitmese bile alternatifini aramamız bulmamız lazım. Hatta biri yerli iki alternatif senin de dediğin gibi. Gurbetçi olmasa iyi olur tabi... Onlar şimdiden hazır olmalı. Alıp eski kulübünde 1 sezon devam edecek şekilde olur, alıp başka takıma kiralamak olur, alıp rotasyonda yavaş yavaş ısındırmak olur....
#yuzdeyuz

iknalık bir durum yok, 2028e kadar olan sözleşmesini koyacaksın önüne kalacaksın maaşına da transfer sezonu bitince bakarız diyeceksin

napacak futbolu mu bırakacak

sana zamanında havaalanında yatan topçusunu vermedi millet alemin bi enayisi biz miyiz
futbolcuyla restleşilmez. her zaman futbolcu kazanır.

Geri
Üst Alt