futbolcuyla restleşilmez. her zaman futbolcu kazanır.
o zaman 50-60ı getirecek

gitmek isteyen herkesi gönderemeyiz sözleşmeler boşuna yapılmıyor

sahaya sıçıp bırakanlar yıllar boyu o paraları almaya devam ediyor aynı şekilde indirim yapıyolar mı

Barisi kalmaya nasıl ikna edeceksin hocam söyler misin
İkna etme zorunluluğum yok, herkes imzaladığı sözleşmeye yani akdine uymak zorunda. İnsani olarak da bu böyle hukuken de böyle. Zarar ettirmeyecek bir bonservis ücreti getirir yada sözleşmesinin bitmesini bekler. Çok gitmek mi istiyor o 30 milyona kendi maaşının yarısı olan her yıl için 5 milyon eklesin ondan sonra gitsin yada kalıp aktinin arkasında dursun.

Öncelikle “sizin gibiler” hoş değil, suçlamak yada demek istemiyorum ama saldırganlık gibi anlaşılan tavır hoş değil. Derdimiz barış mı Galatasaray mı? Önceliğimiz bu olmalı
Barış hakettiğini alamıyorsa eyvallah. Milyon dolar kazanıyor bu çocuklar.
Galatasaray ise, zaten barışın yerini şu an asla dolduramayız bu saatte, kimse iyi topçusunu vermez verse de ucuza bırakmaz, uyup uymayacağı da şüpheli.. edersona akanjiye singoya 7 vermek de yanlış.
Yunus ile ilgili olumsuz tek mesajımı göremezsin maaş konusunda, tam tersi yunus en önemli oyuncumuz demişim o süreçte. Kerem ve barışın yaptıkları en hafif tabirle profesyonellikle bağdaşmıyor. 1 ay olmadı sözleşme yenilemen, imzana sadık kal dediğimiz bu.
benim kızdığım şu.. her halükarda barıştan kazanıyorsun sen.. yunusu falan linç ettiler adam formu çok iyiydi.. 2. 3. sınıf topçular değil bunlar as oyuncular ve ülkenin gözbebekleri.. yurtdışında oynasa bugün gelse 5-6 verirsin.. oliviera 2022 yılında 30 yaşında 4 yıllık kontrat 2.7 milyon yuro alıyordu.. diğerlerini söylemiyorum bile.. barış ne alıyordu ki 3 senedir.. gayet iyi neden sahip çıkılmıyor 10-12 maaş vermiş bir takım üzerinden de ciddi para kazanma planlamalarını güzelce yapıyorsun.. adam sürüne sürüne geldi buralara.. dram sadece oyuncu tarafına yüklenemez.. elindeki barışa şişir nasıl olsa birşeyler yapar diyorsun.. rakip milyonlar harcıyor bulamıyor.. biri de desin elin adamına bunu veriyorum kendi en büyük değerime daha fazla verim. yok 3-4-5-10 kat daha az alsın..

Rts gecen sezon 23 macin 11de mi ne 11 baslamis. Yani cocuk ilk 11 bile degil orda. Böyle istekleri varsa almayiz zaten

Bu mesajını atlamışım, bu sene kadroda kendisini nerede gördüğüne bakar o zaman. Bu sene 20-25 maç 11 çıkarım umudu varsa gelmez CL listesine yazılmayacaksa.

Gökmen Özdemir Mustafa Muhammed transferinden komisyon alamadığı içi Barış Alper'in bize gelmesine de engel olmaya çalışmıştı diye hatırlıyorum.

o zaman 50-60ı getirecek

gitmek isteyen herkesi gönderemeyiz sözleşmeler boşuna yapılmıyor

sahaya sıçıp bırakanlar yıllar boyu o paraları almaya devam ediyor aynı şekilde indirim yapıyolar mı
haklısın da maalesef gercek bu. o sozlesmeler kulubu degil futbolcuyu koruyan sozlesmeler. futbolcunun eli her zaman daha guclu.

Geri
Üst Alt