Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    117
  • Bu anket kapanacak: .
Napoli başkanı nasıl Osimhen transferin de bizim yönetime 40 dereden su getirttiyse aynı sekil de biz de Barış transferin de araplara aynı yöntemi yapacağız. 60 milyon alıyorsan

Baris iyi topcu da, kardesim Türkiye liginde şampiyon yapti diye adama 7-8 vereceksek oooo isimiz var. Iki mac aldi diye havaya girecekse isimiz var. Otur CL de katkini ver. Seneye nereye gidiyorsan git dostum. Biz seni yetistirelim, katki vermeye basladigin yerde senin gonlune gore hareket edemeyiz. Isine bakk

Bissouma bu lige gelmis gecmis torreira ve gedsondan sonra en buyuk os olur son 10 senede

Şu saatten sonra herkes Galatasarayın elemanı. Taraftardan başkası hikaye. Yönetim kendi reklamının peşinde, futbolcusu teknik ekibi Gs gibi çalışma ortamını bulamayacağını gayet iyi biliyorlar. Herkesin çıkarı var Galatasaraydan.

Hiçbir futbolcu eleştirilemez değildir bunu anlayacaksınız ahali. Okanından barışına dursunundan çaycısına hepsi Galatasarayın elemanı

Menajerler suclu etik olmayan seyler yapiyorlar tamam ama oyuncular da kanmayacaklar bu kadar basit

Senelerdir oynadigin senin gelismeni saglayan sampiyonluklar yasadigin kulup’le ilgili bir zahmet karar alirken menajer tarafindan tuzaga düsme

Oyuncularin da eski dönem de oldugu gibi aidiyet duygulari yok cünkü artik hersey tamamen para

Kulübün ne kadar disiplinsiz yönetildiğinin göstergesi. Tüm Türk kulüpleri için geçerli.
Oyunculara evladımız mevladımız çekiyoruz onlar da gerçekten evlat olduklarını sanıp şımark şımarık işlere kalkışıyorlar. Sonra niye yaptılar? E her evlat ailesini zor durumda bırakacak şeyler yapar bu normaldir.

Şu saatten sonra herkes Galatasarayın elemanı. Taraftardan başkası hikaye. Yönetim kendi reklamının peşinde, futbolcusu teknik ekibi Gs gibi çalışma ortamını bulamayacağını gayet iyi biliyorlar. Herkesin çıkarı var Galatasaraydan.

Hiçbir futbolcu eleştirilemez değildir bunu anlayacaksınız ahali. Okanından barışına dursunundan çaycısına hepsi Galatasarayın elemanı
İcardi icin gündem yapmalıyız dostum

zayıflamaz ise yedek kalmalı

Güncel kur ile ~1,6m yüro ediyor amirim, bana 10m teklif gelse benimde kafam karisir, zam istemesini anlayisla karsiliyorum
İyide daha yeni sözleşme uzattı o zaman uzatmasaydi? Her teklifte zam hakkı mi doğuyor bu oyuncularda?

Kafası paradaysa zaten satma zamanı gelmiş demektir.

Kulübün ne kadar disiplinsiz yönetildiğinin göstergesi. Tüm Türk kulüpleri için geçerli.
Oyunculara evladımız mevladımız çekiyoruz onlar da gerçekten evlat olduklarını sanıp şımark şımarık işlere kalkışıyorlar. Sonra niye yaptılar? E her evlat ailesini zor durumda bırakacak şeyler yapar bu normaldir.
Gs cidden zor durumda mi kalıyor bence tartışılır.

Taraftarın algısı değişik ben yakalayamiyorum

Kerem giderkende barış olayındada itibarsızlaştırma var gibi . Barış daha 4 gün önce gs mutluluktur diye paylaşım yapmadımı . Yönetim satıcak tepkiyi oyunculara yüklüyor olabilirmi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Komplo teorisi olarak danışıklı dövüş bile olabilir :)

Geri
Üst Alt