Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.198
- 10.595
- 1.423
Napoli başkanı nasıl Osimhen transferin de bizim yönetime 40 dereden su getirttiyse aynı sekil de biz de Barış transferin de araplara aynı yöntemi yapacağız. 60 milyon alıyorsan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu açıklamayı yapıyorsan, barış'ı satmıyorsun demektir.
Murat kanksim hemen begenmis. Kaṣari göruyonmu, manu çöpu olunca hemen ortaya cikiyorBaris satıldığı an , alır kaçarım
Ekli dosyayı görüntüle 299682
Fred yaz korkmaBissouma bu lige gelmis gecmis torreira ve gedsondan sonra en buyuk os olur son 10 senede
3 milyon Euro yaklaşık çıkan haberlere göre.Barisin maasi suan ne kadar
fifada etüt ediyormusun üstad?Bissouma bu lige gelmis gecmis torreira ve gedsondan sonra en buyuk os olur son 10 senede
Kulübün ne kadar disiplinsiz yönetildiğinin göstergesi. Tüm Türk kulüpleri için geçerli.Ihanet mi
İcardi icin gündem yapmalıyız dostumŞu saatten sonra herkes Galatasarayın elemanı. Taraftardan başkası hikaye. Yönetim kendi reklamının peşinde, futbolcusu teknik ekibi Gs gibi çalışma ortamını bulamayacağını gayet iyi biliyorlar. Herkesin çıkarı var Galatasaraydan.
Hiçbir futbolcu eleştirilemez değildir bunu anlayacaksınız ahali. Okanından barışına dursunundan çaycısına hepsi Galatasarayın elemanı
İyide daha yeni sözleşme uzattı o zaman uzatmasaydi? Her teklifte zam hakkı mi doğuyor bu oyuncularda?Güncel kur ile ~1,6m yüro ediyor amirim, bana 10m teklif gelse benimde kafam karisir, zam istemesini anlayisla karsiliyorum
2 si yedek kalmasin gitsin de yedeklerimiz cöpluklerden oluṣsunBarış gitmemeli okey
Osimhen
Icardi
Barış
Yunus
Sane
Sara
Kardeşim nasıl oynatacaksın acaba hepsini en az iki topçu yedek kalacak burdan.
Gs cidden zor durumda mi kalıyor bence tartışılır.Kulübün ne kadar disiplinsiz yönetildiğinin göstergesi. Tüm Türk kulüpleri için geçerli.
Oyunculara evladımız mevladımız çekiyoruz onlar da gerçekten evlat olduklarını sanıp şımark şımarık işlere kalkışıyorlar. Sonra niye yaptılar? E her evlat ailesini zor durumda bırakacak şeyler yapar bu normaldir.
Kerem giderkende barış olayındada itibarsızlaştırma var gibi . Barış daha 4 gün önce gs mutluluktur diye paylaşım yapmadımı . Yönetim satıcak tepkiyi oyunculara yüklüyor olabilirmi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Diyip 20m maaş alan sane İcardi yedek biraktim2 si yedek kalmasin gitsin de yedeklerimiz cöpluklerden oluṣsun
Hay senin futbol anlayisina