dünyanın en boktan argümanı. Ee noldu osimhen indirim yaptırabildi mi napoliye veya bak ben buraya gidecem taksitli kabul edin şu kadarı peşin veriyorlar allahını seven versin kendimi yakarım dediğinde şeyine taktılar mı? Adamların dediği harfiyen yerine getirildi. Veya yakın örnek fb alabiliyor mu keremi 15e? kerem yanıyor gitmek için. Hadi alsınlar göreyim
arguman falan degil profesyonel futbolun 1 numaralı kanunu. bunu iyice kafanıza sokmadıgınız surece her transfer donemi isyan etmeye mahkumsunuz. verdigin ornekler de bu kuralı dogruluyor. osimhen istedigi takıma gitti mi gitti. kerem istedigi takıma gidecek mi gorecegiz. gidemezse bu işten benfica mı kerem mi zararlı çıkacak onu da görecegiz.

Baris’in cok degerli bir oyuncu oldugunu düsünüyorum ama gecmis te bizim icin yine degerli olan burak ve selcuk inan da unal aysal tarafindan ödül olarak saglam bir sözlesme kaptilar

Daha sonrasi malum

Maas konusunda dikkatli olmaliyiz önüne gelen zam istiyor böyle bir düzen olmamali

Sezon icerisinde problem cikarir bu durum ve performansi etkiler

Barış için ise bu yazdıkların 2 hafta önce sözleşme imzaladı
O geçen sene yapılan sözleşmeydi ve daha yeni yürürlüğe girmiş.

Bizde biliyorsunuz bir imza töreni yapılıyor ama kontratlar bir sene sonra bildiriliyor TFF'ye

Menajerler suclu etik olmayan seyler yapiyorlar tamam ama oyuncular da kanmayacaklar bu kadar basit

Senelerdir oynadigin senin gelismeni saglayan sampiyonluklar yasadigin kulup’le ilgili bir zahmet karar alirken menajer tarafindan tuzaga düsme

Oyuncularin da eski dönem de oldugu gibi aidiyet duygulari yok cünkü artik hersey tamamen para
O zaman sözleşmelerini önlerine koyacaksın, yok öyle yağma. Boşuna yazılıp imzalanmıyor o kağıtlar..

Diyip 20m maaş alan sane İcardi yedek biraktim
Ne guzel iste 2 tane bomba gibi hamlen var yedekten

Kim iyise o oynar yedek kalan da daha iyi olmak icin cabalar

Bukadar korkmayin yav. Gs yuz yili diyoruz

Gs zaten buyuk daha da buyuk olacagiz diyoruz

Siz kim yedek oturacak yeaa diye sizlaniyorsunuz

Barış'a çat diye 5 vermek de saçmalık bu arada. Arabistan'da verilen paralar absürd burda verilen maaşlara referans olamaz. Barış avrupa'ya gitse max alacağı 1.5-2m net para o yüzden 5 falan absürd paralar yerli oyuncular için. Barış'a versen iyi bir sezon geçirirse Yunus da isteyecek abdülkerim de isteyecek eşeğin bir tarafına su kaçırmaya gerek yok. 2.5-3 bandı gayet yeterli yerli oyuncular için

Bu 5m teklifi yalandır herhalde ya... Bu yönetim bile kolay kolay yapmaz onu ya... Eğer yalan değilse altından Hatipoğlu çıkarsa şaşırmam... O yapar anca bunu...

Bizim kulübün acilinden kap'a maaş açıklama işine son vermesi lazım. Bu açıklamalar yüzünden oyuncular verilen maaşları görünce huzursuzluk yaratıyor.

O geçen sene yapılan sözleşmeydi ve daha yeni yürürlüğe girmiş.

Bizde biliyorsunuz bir imza töreni yapılıyor ama kontratlar bir sene sonra bildiriliyor TFF'ye
Açıklama yeni yapıldı ama imza da çok olmadı. Bir yıl dolmadı daha. Hatırladığım kadar da 100 milyonu aşkındı. İlanı 2 hafta önce oldu, doğru

Veriyorsun zaten, 2 hafta önce maaşı 100 milyona çıkartıldı. Daha imza kurumadı.. Avrupa’ya gitse tamam denir hayali var eyvallah denir ve kerem 12 milyona gitti, yutkunduk ama hayali vardı deyip sustum.. bak hocam yukarıda bir mesajımda bir doktorun hakimin (ki bunların yaptığı iş hiç kolay değil) kazancını da belirttim bunun da. Haa daha fazla da kazansın. Ama başkası baz olmaz. Yabancısı şuyu buyu önemli değil. Sözleşme süresi geldi mi otur pazarlığını çatır çatır yap. Ama lig başladı, sen milyon dolarlarına milyon dolar ekle menajerin milyon dolar kazansın, seni sen yapan kulüp kaybetsin.. hak mı bu, adalet mi yada profesyonellik mi?
şu an kulüp elini ovuşturuyor 50 alır mıyım diye.. doğal olarak.. sen kulüp içinde maaş dengesini sağlasan kimse zırt pırt zam istemez.. bu sadece barışa özgü değil... ayrıca yerliye herkes sizler gibi bakıyor boş sözleşmeye imza atsın.. 1 alıyordu 5 kez zam yaptık 5 oldu eee.. diğer adam 40 alıyor, 50 alıyor, 60 alıyor. bu adamları bir de satamıyorsun üzerine kalıyor.. 5 milyon 750 bin vererek serbest bırakıyorsun.. .. tete, zaha, ziyeş onlarca örnek hepsi değerli kariyerli o paraları hak etti. maaşlar herkese dengeli verildi.. barış 2 alsın. 50-60 getirsin.. kısacası ben bu şekilde düşünüyorum.. neyse senin düşüncen genel kanı sende kendi üzerine alınma geneldir benim yorumlarım..

Ne guzel iste 2 tane bomba gibi hamlen var yedekten

Kim iyise o oynar yedek kalan da daha iyi olmak icin cabalar

Bukadar korkmayin yav. Gs yuz yili diyoruz

Gs zaten buyuk daha da buyuk olacagiz diyoruz

Siz kim yedek oturacak yeaa diye sizlaniyorsunuz
Üstat GS yüzyılı konusunda senleyim benim kafada oturmuyor kadro o yüzden barışın gidisine hazırlamıştım yazın başından beri kendimi yaziyordum buraya da

Barışa 4 yıllık total 60m teklif edildiği doğru mu? Bu paraya kafası karışmayanın büyük ihtimalle 6 ay ömrü kalmıştır
Su ana kadar Baris gibi hayat yasayan futbolculardan yani avrupai bir hayat yasayanlardan hic biri 1 yıldan fazla kalmadı. Hepsi geri Avrupa'ya dondu. Donerken de bu maaslara tabi ki donemediler. Baris'in su anda Avrupa arenasinda elle tutulur bir basarisi da yok. Eger bu sene CL oynarsa ve Avrupa'ya transfer olursa, bunun 60% civarini maas + reklamdan kazanir. Ama hayatinin en onemli evresinde Osimhen ve Icardi gibi top Star adam bunu reddetmisken, gitmesi kadar anlamsiz ve yanlis bir karar olamaz.

Recep'in kerem mevzusundan sonra hala konuşması beni şaşırtıyor
Kime el atsa tersi çıkıyor, bir oyuncuya takinca bilinki tam tersi çıkıyor ya da birini çok ovuyorsa sonunda kuş taraftarı çıkıyor. Hâlâ bu huyundan vazgeçmiyor ona rağmen.

Geri
Üst Alt