Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Bu anket kapanacak: .
Ne guzel iste 2 tane bomba gibi hamlen var yedekten

Kim iyise o oynar yedek kalan da daha iyi olmak icin cabalar

Bukadar korkmayin yav. Gs yuz yili diyoruz

Gs zaten buyuk daha da buyuk olacagiz diyoruz

Siz kim yedek oturacak yeaa diye sizlaniyorsunuz
Üstat GS yüzyılı konusunda senleyim benim kafada oturmuyor kadro o yüzden barışın gidisine hazırlamıştım yazın başından beri kendimi yaziyordum buraya da

Barışa 4 yıllık total 60m teklif edildiği doğru mu? Bu paraya kafası karışmayanın büyük ihtimalle 6 ay ömrü kalmıştır
Su ana kadar Baris gibi hayat yasayan futbolculardan yani avrupai bir hayat yasayanlardan hic biri 1 yıldan fazla kalmadı. Hepsi geri Avrupa'ya dondu. Donerken de bu maaslara tabi ki donemediler. Baris'in su anda Avrupa arenasinda elle tutulur bir basarisi da yok. Eger bu sene CL oynarsa ve Avrupa'ya transfer olursa, bunun 60% civarini maas + reklamdan kazanir. Ama hayatinin en onemli evresinde Osimhen ve Icardi gibi top Star adam bunu reddetmisken, gitmesi kadar anlamsiz ve yanlis bir karar olamaz.

Recep'in kerem mevzusundan sonra hala konuşması beni şaşırtıyor
Kime el atsa tersi çıkıyor, bir oyuncuya takinca bilinki tam tersi çıkıyor ya da birini çok ovuyorsa sonunda kuş taraftarı çıkıyor. Hâlâ bu huyundan vazgeçmiyor ona rağmen.

İcardi icin gündem yapmalıyız dostum

zayıflamaz ise yedek kalmalı

Kendini camianın kralı gibi gören bu herif yedek kalmaz, ilerde top bekleyerek sadece yeteneği ile adam gibi çalışmadan, antrenman yapmadan oynamaya devam eder. Ligde eleştirilmez, o olsa da olmasa da Osimhen vs etkisi ile kazanır takım coğu maçı, ki geçen sene o yoktu Osimhen şampiyon yaptı. Avrupa'da izle bu formuyla bu arkadaşı. Niye kassın ki sahada oturup sigara yaksa ne güzel içiyor diyecek bir güruh var. Böyle böyle Galatasaray'a zarar verdiklerinin farkında değiller. Utanmasalar Hagi'den büyük topçu diyecekler.

Seneye adam akıllı bir yönetim gelip yapacakları ilk iş şu saçma maaş politikasını durdurmak olmalı Chelsea bile 10 milyon üstü maaş vermemeye çalışırken bizimkiler gelen geçene 7-8 öneriyor Arap takımları da bunu öneriyor zaten barış örneğinden gördüğümüz üzere

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arguman falan degil profesyonel futbolun 1 numaralı kanunu. bunu iyice kafanıza sokmadıgınız surece her transfer donemi isyan etmeye mahkumsunuz. verdigin ornekler de bu kuralı dogruluyor. osimhen istedigi takıma gitti mi gitti. kerem istedigi takıma gidecek mi gorecegiz. gidemezse bu işten benfica mı kerem mi zararlı çıkacak onu da görecegiz.
İstedikleri takıma bedava mi gittiler? Bu sorunun cevabi ile dediğin şeyler çelişiyor. Oyuncu her zaman istediği kulüpte oynar bir şekilde. Bu doğrudur. Ama istediği kulübe kendi istediği sartlarla gidemez. Bu tarz gitmiş futbolcularin takımındaki yöneticiler eziktir vasıfsızdir . Bu tarz yönetilen kulüp var diye bu bir kanun değildir. Hadi ederson ile anlaştığın aylardır konuşuluyor, alsana 5-6m bonservise bakayim sana nasil nah çekiyorlar.

Yazık yavv daha kereme söverken bi de barış işi çıktı. Tahmin bu tabiki yunusun yaptığını yapar alırım zammı demiş olabilir.

bu okan kadar pasif adam görmedim teknik direktör mü kulüpte çalışan herhangi bir antrenör mü belli değil bu kadar ezik olma çık masaya yumruğunu vur gitmek isteyen herkesi en başta bu arkadaş uğurluyor

Üstat GS yüzyılı konusunda senleyim benim kafada oturmuyor kadro o yüzden barışın gidisine hazırlamıştım yazın başından beri kendimi yaziyordum buraya da
Dedigin gibi haziran, temmuz gibi olsa 35-40a herturlu birakilirdi ki ozaman bile yerine birini bulacagimiz supheli bu yönetimle

Ama surda 10 gun kalmisken en formda ve en iyi 3 oyuncumuzdan biriyken 35-40a mumkun degil birakamayiz 50+ 10m keciörene anca birakilir

Onu da bunlarin verecegini dusunmuyorum

keşke olmasa. o sözleşmeler sayesinde futbolcular kuluplerin anasını belliyor zaten. futbolcuya yaptırım uygulamak istiyorsan, futbolcudan daha fazla zarar görmeyi göze alacaksın.
Güçlü yönetici futbolcunun ipini sağlam tutuyor zaten, işini bilmeyen futbolcunun oyuncağı oluyor

barışın avrupa maçlarında fark yarattığı maç varmı?!

ben hatırlamıyorum

milli takım içinde geçerli?!

bir hollanda maçı var bildiğim

bizde hiç yok !

yaaaaa barış efendi böyle sorgulamaya başlarız bu işleri!

sevgi bittimi kocaman bir çöp olursun!
ne olduğunu anlamadan

bans kalırsa 60-70 buldumu gitsin
artık bu saatden sonra

yoksa ben takarım bu çocuğa

acayip gıcık kaptım tüm sempatikliğide gitti gözümde

İstedikleri takıma bedava mi gittiler? Bu sorunun cevabi ile dediğin şeyler çelişiyor. Oyuncu her zaman istediği kulüpte oynar bir şekilde. Bu doğrudur. Ama istediği kulübe kendi istediği sartlarla gidemez. Bu tarz gitmiş futbolcularin takımındaki yöneticiler eziktir vasıfsızdir . Bu tarz yönetilen kulüp var diye bu bir kanun değildir. Hadi ederson ile anlaştığın aylardır konuşuluyor, alsana 5-6m bonservise bakayim sana nasil nah çekiyorlar.
ederson'u 5 m bonservisle alamıyor oluşunun ederson'a ne zararı var?

Geri
Üst Alt