Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    117
  • Bu anket kapanacak: .
yunusun yedek kalması niye kafanda oturmuyor reis

çok büyütülüyor bu oyuncular
Sağ bek yok
Torreiranin alternatifi yok
Stoper eksik
Kaleci yok

Ön tarafta kalabalığız.
Ederini bulani satıp boş mevkilere bütçe ayıralım kafasindayim. Hoca da diyor bütçe yok diye. Barış satışı fırsat olacak insanlar kriz olarak görse de

Sağ bek yok
Stoper eksik
Kaleci yok

Ön tarafta kalabalığız.
Ederini bulani satıp boş mevkilere bütçe ayıralım kafasindayim. Hoca da diyor bütçe yok diye. Barış satışı fırsat olacak insanlar kriz olarak görse de

topu topu 3 kanat oyuncusu var yav sallai de sayarsak 4

2 de santrafor

neresi kalabalık bunun

isimler büyütülünce kalabalık gibi geliyor

Lotr yüzük kardeşliği kitabını açtım - ev yoğurdu koydum - biraz stres atıp gelicem bu kafa dağılmıcak

Kendini camianın kralı gibi gören bu herif yedek kalmaz, ilerde top bekleyerek sadece yeteneği ile adam gibi çalışmadan, antrenman yapmadan oynamaya devam eder. Ligde eleştirilmez, o olsa da olmasa da Osimhen vs etkisi ile kazanır takım coğu maçı, ki geçen sene o yoktu Osimhen şampiyon yaptı. Avrupa'da izle bu formuyla bu arkadaşı. Niye kassın ki sahada oturup sigara yaksa ne güzel içiyor diyecek bir güruh var. Böyle böyle Galatasaray'a zarar verdiklerinin farkında değiller. Utanmasalar Hagi'den büyük topçu diyecekler.
"ilerde top bekleyerek sadece yeteneği ile adam gibi çalışmadan, antrenman yapmadan oynamaya devam eder." bu bir temenni mi yoksa kahin misin sen? 1 senedir sakat adam daha ilk maçına çıkmış oynamak için can atıyor, sahada olmak istiyor. üzerine 1 tane gol atmış. geçen sene o yoktu çünkü sakattı. Ondan önceki sene de Osimhen yoktu, İcardi vardı takımı şampiyon yaptı. Önce bi görelim 4-5 maç sahaya bir çıksın bakalım ondan sonra yorumlarsın. ne istiyorsun anasına mı sövelim durduk yere?

Sağ bek yok
Stoper eksik
Kaleci yok

Ön tarafta kalabalığız.
bence zaniolo gidecek
barış da giderse önde bir kalabalık kalmıyor
hatta sadece as oyuncular kalıyor
o durumda oraya da adam lazım olur.
kolay bir süreç değil. barış'ın satışı olacaksa çok uzatmadan neticelenmesi lazım.

şu an kulüp elini ovuşturuyor 50 alır mıyım diye.. doğal olarak.. sen kulüp içinde maaş dengesini sağlasan kimse zırt pırt zam istemez.. bu sadece barışa özgü değil... ayrıca yerliye herkes sizler gibi bakıyor boş sözleşmeye imza atsın.. 1 alıyordu 5 kez zam yaptık 5 oldu eee.. diğer adam 40 alıyor, 50 alıyor, 60 alıyor. bu adamları bir de satamıyorsun üzerine kalıyor.. 5 milyon 750 bin vererek serbest bırakıyorsun.. .. tete, zaha, ziyeş onlarca örnek hepsi değerli kariyerli o paraları hak etti. maaşlar herkese dengeli verildi.. barış 2 alsın. 50-60 getirsin.. kısacası ben bu şekilde düşünüyorum.. neyse senin düşüncen genel kanı sende kendi üzerine alınma geneldir benim yorumlarım..
Yönetim de ahlaksız, ET olmasaydı Boey 15 milyona gönderiliyordu. Maaş dengesi diye birşey yok, senin çalıştığın yerde herkes aynı maaşı mı alıyor? Kimsenin maaşı kimseyi ilgilendirmez. Bugün İcardi sadece oyunu ile değil adı ile önemli. Bir çok oyuncu onun sayesinde geldi belki de. Bak mou 15 milyon dolar alıyor Okan ne alıyor?
Profesyonel isen attığın imzanın sorumluluğunu bileceksin.

Hakkaniyet gereği herkes hakkını alsın fazlasını değil. Dünyanın hiçbir yerinde ve hiçbir işinde işe yeni başlayan bir tecrübeli ile aynı maaşı almaz. Memuriyette dahi bu böyle.

Bugün barış 3 yıllık topçu ve aldığı 3 milyon Euro.. Avrupa’ya gitse alır mı bunu yada avrupada dahi olsa alır mıydı? Cevap net: hayır. Keremden biliyoruz..

O zaman demek hakkını alıyor. Bir İcardi değil, Osimhen de değil. Bunlar başka yerlerde yetişti, rüştlerini ispat ettiler ve dünyanın en iyi santrforları arasına girdiler. Onlar da bu maaşlarla başlamadı.. kazandırdılar takımlarına..

Yerli yabancı farketmesiz bizim takımda yetişen topçu da elbette az alacak, bunun yerli yabancı ile alakası yok. Kendini geliştirdikçe de maaşı arttırılacak ve artırılıyor da.. Gidebiliyorlarsa Avrupa’ya da gidip tugay gibi arda gibi Nihat gibi bizi temsil etsinler ve para da kazansınlar. Kolaylık da tanınır..

Ancak kızdığımız nokta, menajerler para kazanmalı diye vakitsiz kalkıp antrenmana çıkmaman mı gerek? Lig başlamış arkadaşlarını satman mı gerek? ŞL diyor taraftar ve en güvendikleri barış iken, barışın yaptığına bak

Kusura bakma, menajer oyuncağı oldun, ancak sözleşmeye uyacaksın..

Uzattım renkdaş iyi geceler

1 gün de barisin ne oldugu belli olmayan kaosuyla gecip gitmis oldu ve takimin dun ne eksigi varsa bugun de halen ayni noktadayiz.

Zaniolo'dan 10-12 Kutucu'dan da 4-5 kazanırsak yönetim satış işinde tarih yazmış olacak.

Geri
Üst Alt