şu an kulüp elini ovuşturuyor 50 alır mıyım diye.. doğal olarak.. sen kulüp içinde maaş dengesini sağlasan kimse zırt pırt zam istemez.. bu sadece barışa özgü değil... ayrıca yerliye herkes sizler gibi bakıyor boş sözleşmeye imza atsın.. 1 alıyordu 5 kez zam yaptık 5 oldu eee.. diğer adam 40 alıyor, 50 alıyor, 60 alıyor. bu adamları bir de satamıyorsun üzerine kalıyor.. 5 milyon 750 bin vererek serbest bırakıyorsun.. .. tete, zaha, ziyeş onlarca örnek hepsi değerli kariyerli o paraları hak etti. maaşlar herkese dengeli verildi.. barış 2 alsın. 50-60 getirsin.. kısacası ben bu şekilde düşünüyorum.. neyse senin düşüncen genel kanı sende kendi üzerine alınma geneldir benim yorumlarım..
Yönetim de ahlaksız, ET olmasaydı Boey 15 milyona gönderiliyordu. Maaş dengesi diye birşey yok, senin çalıştığın yerde herkes aynı maaşı mı alıyor? Kimsenin maaşı kimseyi ilgilendirmez. Bugün İcardi sadece oyunu ile değil adı ile önemli. Bir çok oyuncu onun sayesinde geldi belki de. Bak mou 15 milyon dolar alıyor Okan ne alıyor?
Profesyonel isen attığın imzanın sorumluluğunu bileceksin.
Hakkaniyet gereği herkes hakkını alsın fazlasını değil. Dünyanın hiçbir yerinde ve hiçbir işinde işe yeni başlayan bir tecrübeli ile aynı maaşı almaz. Memuriyette dahi bu böyle.
Bugün barış 3 yıllık topçu ve aldığı 3 milyon Euro.. Avrupa’ya gitse alır mı bunu yada avrupada dahi olsa alır mıydı? Cevap net: hayır. Keremden biliyoruz..
O zaman demek hakkını alıyor. Bir İcardi değil, Osimhen de değil. Bunlar başka yerlerde yetişti, rüştlerini ispat ettiler ve dünyanın en iyi santrforları arasına girdiler. Onlar da bu maaşlarla başlamadı.. kazandırdılar takımlarına..
Yerli yabancı farketmesiz bizim takımda yetişen topçu da elbette az alacak, bunun yerli yabancı ile alakası yok. Kendini geliştirdikçe de maaşı arttırılacak ve artırılıyor da.. Gidebiliyorlarsa Avrupa’ya da gidip tugay gibi arda gibi Nihat gibi bizi temsil etsinler ve para da kazansınlar. Kolaylık da tanınır..
Ancak kızdığımız nokta, menajerler para kazanmalı diye vakitsiz kalkıp antrenmana çıkmaman mı gerek? Lig başlamış arkadaşlarını satman mı gerek? ŞL diyor taraftar ve en güvendikleri barış iken, barışın yaptığına bak
Kusura bakma, menajer oyuncağı oldun, ancak sözleşmeye uyacaksın..
Uzattım renkdaş iyi geceler