Targutay Sabancı
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.985
- 7.735
- 1.898
Senin geçen gün girdiğin agresif moda girdim hocam barış mevzusu sonrasıEderson'a gidecek para Lammers'e gitsin. İkisini de total 0 Dakika izledim ama olsun![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin geçen gün girdiğin agresif moda girdim hocam barış mevzusu sonrasıEderson'a gidecek para Lammers'e gitsin. İkisini de total 0 Dakika izledim ama olsun![]()
Gizli gizli ederson transferi yatsın istiyorummaaş dengesinin icinden gecmeye ara vermeliyiz
alın abi lammens’i
salak salak sözlesmeler verip duruyoruz, 8m euro maaşı olan kaleciyle mi gelecek avrupa’da basarı, gelmesin daha iyi
Çok transfer lazım ama halen transfer yapmıyoruz.Yine gerçekleri haykırmışsın dostum
senin soylemin parayi secmek rasyonel karar, kalmak fedakarlik, baris rasyonel davrandigi icin kizamayiz seklinde. tam tersi kalmak rasyonel karar olabilir. o zaman baris'a kizabiliriz yanlis karar verdigi icin.Abi cidden soruyorum bize ne?
Paramıza bakalım belki adam ordan para kasip milyarderler kulübüne girmenin falan hayalini kuruyo
Gizli gizli ederson transferi yatsın istiyorum
Çok transfer lazım ama halen transfer yapmıyoruz.