Şu forumdan 5 kişiyi koy daha iyi yönetir Galatasaray'ı. Mesela barışın çıkışta bir topçu olduğu ve muhtemel transfer yapacağı biliniyordu, bu yönetim neden daha evvel gidip keçiörenden çok daha düşük rakama sonraki satıştan pay maddesini almadı, şimdi 50'ye gitse 10 milyon para vereceksin

Maalesef…

Menajerin kucağına çok kötü oturmuş. Geçen yıl da bu civarda geldi teklif, yönetim kabul etmedi, bu yıl kal gelecek yıl önünü açarız dendi Avrupa için. Menajerler de şimdi aynı teklifi getirip, önümü açacaktınız, izin verin dedirtiyorlar. Hatta bir iddiaya göre, kendisine net 17 milyon dolar verilecek deniyor.
Valla Çalhanoğlu da öyle diyordu. Sözde İntere size beleşe geldim giderken güzellik yapın diyordu da o işler pek öyle olmuyor. Tatavaya gerek yok. Ya 50 getirsin ya da oyna devam. Antrenmana çıkmadığı günler için de ceza kesilmeli. Barış en sevdiğim topçumuzdur ama GSnin 1 lirası barışın okanın osimhenin icardinin vs kim varsa kariyerinden daha önemlidir

Bu Singo'yu bu kadar ısrarla istiyor Okan Buruk ama sanki bu herif bekleneni veremeyecek gibi gelirse, Okan hocanın transferlerine güvenmiyorum

Bisuma işi çıkınca yabanci hususunda rahatlamak icin u23 lammens one cikti. Yusuf kiralanacak. Al buranım sana senaryo yazdım.

Geri
Üst Alt