- 12 Haziran 2015
- 32.773
- 25.633
- 2.533
Yarın twitlerBisuma işi çıkınca yabanci hususunda rahatlamak icin u23 lammens one cikti. Yusuf kiralanacak. Al buranım sana senaryo yazdım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın twitlerBisuma işi çıkınca yabanci hususunda rahatlamak icin u23 lammens one cikti. Yusuf kiralanacak. Al buranım sana senaryo yazdım.
Valla en yirtici hizli stoper bu ama akanjinin ayagi biraz iyi bundan artik neyi uygun bulup ariyorsana bakar is.Bu Singo'yu bu kadar ısrarla istiyor Okan Buruk ama sanki bu herif bekleneni veremeyecek gibi gelirse, Okan hocanın transferlerine güvenmiyorum
Rabiot mu Bissouma mı İlkay mı anketi gelmeli
Kaleci transferi zaten kendi bütçesi var. Burhan'a göre 7.5 Zaniolo'dan, 6 civarı Kutucu'dan gelecek. Bir nevi Bissouma parası bu ikiliden çıkıyor. Singo olmaz bence de Akanji olur.Bence Burhan ne söylediğini bilmiyor Bissouma 15 Lammens 15 Singo transferi imkansız anlattığına göre.
evet
bir de fb kesin salça olur bissou'ya. tam aradıkları adam. sırf onun için bile almalıyız kendisini. eğer bir de oyuncu gelmeyi kabul ettiyse.
Milli ekip icin Kurtuadan sonra lammensimizin önünde biri var mi acabaLammens Curtuva olacak diyolar ama hımbıl bi özel okul öğrencisine benziyor