Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    68
  • Bu anket kapanacak: .
Burhan Can Terzi:''Benfica ile enteresan bir korelasyon oldu.Sıcak temaslar yaşandı geçtiğimiz günlerde Barış Alper için.''

Bence Burhan ne söylediğini bilmiyor Bissouma 15 Lammens 15 Singo transferi imkansız anlattığına göre.

Düşünecek vakit mi kaldı Tiger

Bence Burhan ne söylediğini bilmiyor Bissouma 15 Lammens 15 Singo transferi imkansız anlattığına göre.
Kaleci transferi zaten kendi bütçesi var. Burhan'a göre 7.5 Zaniolo'dan, 6 civarı Kutucu'dan gelecek. Bir nevi Bissouma parası bu ikiliden çıkıyor. Singo olmaz bence de Akanji olur.

Bu arada bugün itibariyle bakın bu ayrıntı önemli bugün itibariyle yerliler seviyesine göre 40-70 yabancılar da 20-30 milyon kar ettirdiği sürece her birinin gitmesinde sorun yok.
Yunus teknik oyuncu yerini doldurabilirsin ama barış güçlü oyuncu bunun yerini bulabilmek zaten 40 milyondan başlıyor.
İnsanlar burada keyfine 50-60 yazmıyor.
10 gün sonra uefa listesi vereceksin avrupadan yerine kimi alabileceksin, alsan biri yerli biri yabancı. Sınırsız yabancı hakkı olsa okey 40 milyona yol alsın. Onda da ülkede yetişmiş zırvası gibi konular var.
Barışı satıyorum demek avrupada yine benden bir şey beklemeyin demek 1 sakatlık 2 ceza pag maçına kanat önde jakobs ile çıkarsın aklın bulanır.

O zaman yönetime de okana da laf etmeyin abi avrupa başarısı diye.
Kadro bildirimine bu kadar kısa süre kalmışken 3 eksik var diye dert ederken 4. büyük yarık açılınca ne olmasını bekliyoruz. Leao açılın ben geleceğim diye bağıracak mı?

Yok 10 vermişler aklı karışmış falan.
Ulan daha 2 sene önce bundan bir bok olmaz denildiğinde sahip çıkmış sana kulüp maaşına iyileştirme yapmış. Düm düz şaban gibi önüne bakıp dalıp giden bei herifken buradaki imkanlar sayesinde mevcut duruma gelmiş bir herif.
Ebet para önemli ancak seni sen olmanı sağlayan 10 milyon maaş teklif edilmesini sağlayan da kendi çaban değil bunun gerçeğine varmalı hem barış hem taraftar.

Sen bu yılki çizgide bir performans göstersen ki 3gol 2 asisltle mi oynuyor şuan öyle bir şey. Bu sene neom olmaz al nassr çıkar bunu istiyorum der o parayı alırsın zaten.
Seni sen yapan kulübe 1 sene içinde 7,5 milyon az kazanmak için böyle yüzüstü bırakıp gideceksin.
Gideceksen haziran ayında getirseydin 40 milyonu gitseydin arkadaş.
Alışkanlık oldu aylarca menajeri yatsın sonra transferin bitmesine 10 gün kala ben gideyim mi teklif var.

Abi kulüp de diyecek ki temmuz 31 e kadar teklif getiren herkes gider, 1 ağustos ve sonrasına astronik teklif ve bizim olanımızda olmayanlar hariç kimde gidemez gelmeyin şurada şu imkan var diye deyip geçecek.

Yav Ederson, Akanji, İlkay al gel Cityden, toplu alıma indirim yaparlar belki :crushed:

+ Bissouma ve Barış giderse Fransa'dan x bir siyahi kanat al gel, Gs Barışsız da şampiyon olur, şu an Galatasaray için en önemli isim Osimhen, etrafına iyi birkaç adam dağıt yeterli, herif lige 5 gömlek fazla o sebeple rahat olalım

bir de fb kesin salça olur bissou'ya. tam aradıkları adam. sırf onun için bile almalıyız kendisini. eğer bir de oyuncu gelmeyi kabul ettiyse.

Eğer imzalar atıldıysa orta saha aldılar. Amrabat, Djiku, Livakovic'ten birini satmadan yabancı hamleleri kalmadı. (Becao-Carlos-Mimovic-Fall falan kadro dışı sayıyorum zaten)

Geri
Üst Alt