Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum. Genç kuralına uyuyor, istatistikleri iyi, maaşı uygun olacaktır. Bence bu riske girilmeli.
Valla Çalhanoğlu da öyle diyordu. Sözde İntere size beleşe geldim giderken güzellik yapın diyordu da o işler pek öyle olmuyor. Tatavaya gerek yok. Ya 50 getirsin ya da oyna devam. Antrenmana çıkmadığı günler için de ceza kesilmeli. Barış en sevdiğim topçumuzdur ama GSnin 1 lirası barışın okanın osimhenin icardinin vs kim varsa kariyerinden daha önemlidirMaalesef…
Menajerin kucağına çok kötü oturmuş. Geçen yıl da bu civarda geldi teklif, yönetim kabul etmedi, bu yıl kal gelecek yıl önünü açarız dendi Avrupa için. Menajerler de şimdi aynı teklifi getirip, önümü açacaktınız, izin verin dedirtiyorlar. Hatta bir iddiaya göre, kendisine net 17 milyon dolar verilecek deniyor.
onun için jelert/yusuf'tan birini göndermek gerekir. iyi olurdu harbiden.
10 gün kala bu kadar aksiyon alabilir miyiz? soru işareti.
Kutucu nereye gidiyor ki varligi yoklugu cok fark etmez gerçide.
çok silik bir tip yav. merak edip videosunu bile izlemedim. kaleci dedigin biraz manyak olur.Şunun Baruhan gibi çıkma ihtimali