Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    135
  • Bu anket kapanacak: .
Futbolcular aynen bu şekilde muamele görmelidir. Kimsenin bi yerini kaldirmayacaksin

beni en çok şaşırtan barış ve keremin kendlerini gördükleri yerler

2 sene top oynayıp nasıl bu kadar göt kalkıklığı yaşayıp galatasaraya rest çekme ve son hafta yarı yolda bırakma cesaretleri buluyorlar anlamıyorum

bu adamlar galatasaray tarihinde ilk 100e filan bile girmeyecek adamlar nasıl böyle coşuyorlar

kim veriyor bunlara bu cesareti acaba
Menajeri demiştir yav adam dunyayi takip etmiyor mu isak 1 aydir tesislere bile gelmiyor belkide eleman şehirde bile degil mesela. Bununki de çikma antrenmanlara belli et elini neomu gitmek istegini zorla kulubu demistir.

Menajeri demiştir yav adam dunyayi takip etmiyor mu isak 1 aydir tesislere bile gelmiyor belkide eleman şehirde bile degil mesela. Bununki de çikma antrenmanlara belli et elini neomu gitmek istegini zorla kulubu demistir.

menajerdir tabi de

bunların hiç mi kendi akılları yok

ya da menajer dışında danışacakları biri yok

menajerle araları okan hoca ile olan ilişkiden daha mı yakın mesela ne bileyim

Zamanın da Sporting Lizbon takımdan gitmek isteyen oyuncuların gözünün yaşına bakmamış hepsini göndermişti. Barış,Lemina vs kimler ise artık ederini bulanı satmak lazım. Sonra ne halt yerlerse yesinler.

menajerdir tabi de

bunların hiç mi kendi akılları yok

ya da menajer dışında danışacakları biri yok

menajerle araları okan hoca ile olan ilişkiden daha mı yakın mesela ne bileyim
Basta demistir zaten hocaya vs gitmek istiyorum diye. Olmayinca bu aksiyonu almis olabilir. Bir çogu bunu yapiyor zaten topçuların şuan isak , bize gelirken Osimhen yapti, Arsenal e giderken gyökeres aynisini sporting e yapti vs. Mesaji yazdıktan sonra aklima geldi barıs yerine burada istenen lookman da atalanta ya aynisini yapiyor mesela şuan. Inter ile anlaşamadilar ve o artik oynamak istemiyor diye.

Son düzenleme:
Aga neye gore iyi degil herif 2 senedir prime futbol oynuyor sonradan acilanlardan ... En onemli noktada Sommer olmasa Barcaya eleneceklerdi .. 2 yillik uygun maasla fena bir tercih olmaz
Cl finali ve kulüpler dünya kupasinda lesler atti
Yan toplarda lesler atiyor bir kac senedir (bayerndan beri)

Bi barca maci iyidi son dönemde

Her şeye rağmen sağduyulu yaklaşmakta fayda var. Etraf kaosçudan geçilmiyor. Neler diyecek bakalım?

Bilmiyorum ama bir diğer mesajda sahibi çok zengin yazılmıştı. O mesajla birleştirince belki bütçeleri yüksektir diye düşündüm.
Sahibi bizzat kraliyet, yani M. Bin Salman. Neom projesi başlattı kaç yıl önce ve 500 milyar bütçe ayrıldı bu projeye. Bu kulüp da bu proje kapsamında kurulan bir kulüp. Gerçi orda herşey kraliyet ailesinin ya..

Osimhen ve icardi daha delikanlı çıktı, parayı gören barış vınn.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BCT neden habercilik olarak saygı duymadığım bugün belli oldu. Dün sıcak bir şey varmış gibi sunduğu haberlerin hiç birinin arkası yok.

Geri
Üst Alt