Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.688
- 26.295
- 2.948
Hatipoğlu Erden Timura çektiği operasyonun karmasını yaşıyor!
o sözleşmelerin ifşasını yakuba bu verdi
o sözleşmelerin ifşasını yakuba bu verdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menajeri demiştir yav adam dunyayi takip etmiyor mu isak 1 aydir tesislere bile gelmiyor belkide eleman şehirde bile degil mesela. Bununki de çikma antrenmanlara belli et elini neomu gitmek istegini zorla kulubu demistir.beni en çok şaşırtan barış ve keremin kendlerini gördükleri yerler
2 sene top oynayıp nasıl bu kadar göt kalkıklığı yaşayıp galatasaraya rest çekme ve son hafta yarı yolda bırakma cesaretleri buluyorlar anlamıyorum
bu adamlar galatasaray tarihinde ilk 100e filan bile girmeyecek adamlar nasıl böyle coşuyorlar
kim veriyor bunlara bu cesareti acaba
Menajeri demiştir yav adam dunyayi takip etmiyor mu isak 1 aydir tesislere bile gelmiyor belkide eleman şehirde bile degil mesela. Bununki de çikma antrenmanlara belli et elini neomu gitmek istegini zorla kulubu demistir.
Basta demistir zaten hocaya vs gitmek istiyorum diye. Olmayinca bu aksiyonu almis olabilir. Bir çogu bunu yapiyor zaten topçuların şuan isak , bize gelirken Osimhen yapti, Arsenal e giderken gyökeres aynisini sporting e yapti vs. Mesaji yazdıktan sonra aklima geldi barıs yerine burada istenen lookman da atalanta ya aynisini yapiyor mesela şuan. Inter ile anlaşamadilar ve o artik oynamak istemiyor diye.menajerdir tabi de
bunların hiç mi kendi akılları yok
ya da menajer dışında danışacakları biri yok
menajerle araları okan hoca ile olan ilişkiden daha mı yakın mesela ne bileyim
Cl finali ve kulüpler dünya kupasinda lesler attiAga neye gore iyi degil herif 2 senedir prime futbol oynuyor sonradan acilanlardan ... En onemli noktada Sommer olmasa Barcaya eleneceklerdi .. 2 yillik uygun maasla fena bir tercih olmaz
Sahibi bizzat kraliyet, yani M. Bin Salman. Neom projesi başlattı kaç yıl önce ve 500 milyar bütçe ayrıldı bu projeye. Bu kulüp da bu proje kapsamında kurulan bir kulüp. Gerçi orda herşey kraliyet ailesinin ya..Bilmiyorum ama bir diğer mesajda sahibi çok zengin yazılmıştı. O mesajla birleştirince belki bütçeleri yüksektir diye düşündüm.
bomboş transfer yaptılar yine. kobanisporun hali çok kötü jeka biraz iyi olsa 2. olurdu.Fb acikladi alvarezi
Senin gibi yönetimin.. 75e aldiginiz oyuncu olmasinda ragmen, küfür ettirdiniz kendinize. Kadro cöktü, yedek yok, ilk 11 yok. Pasta kesin anca
Menajerinden komisyon alacağı konuşuluyor. Doğru muymuş.Su anketteki kaleci satonun bize cakmaya çalıştığı yunan kaleci mi