Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.105
- 70.235
- 4.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antremana çıkmamak beni çok sinir etti. Gitmek isteyebilir ama bunu yapamazulan alemin ecnebileri osimhenden icardiden görüyoruz vefayı bizimkilerin yaptığına bak
ayrılmak istersin onun da bi adabı olur
benim için tek problem o zaten gitmek isteyebilir hiç problem yok saygı duyarımAntremana çıkmamak beni çok sinir etti. Gitmek isteyebilir ama bunu yapamaz
10 gün kaldıkaleci, stoper, sağ bek nerede kardeşim
yönetim işine bak ! gündem değiştirme
+ Osimhen şu an takımdaki herkesten eksiksiz olarak 3 gömlek iyi topçu. Makine gibi herif ya, ulan dünyanın en iyi birkaç forvetinden biri herif. Barış da Icardi de diğerleri de Osimhen'le kıyaslanmaz. Ek olarak prime döneminde geldi dediğin gibi 2 kat parayı reddedipAbicigim Osimhen burada cok iyi para aliyor eyvallah da totalde vazgectigi para yillik 20-30 milyon.. 3 sene oynasaydu %90 inin omur billah alamayacagi paradan feragat etmis oluyor..
Aslında tam @Mustafa Alp Demirci lik kaos ortamı oluşmuş10 gün kaldı
Kaleci yok
Stoper yok
Sağ bek yok
Lemina gidebilir
Barış gidebilir
Mühim mevkileri son güne bırakırsan böyle ayrılıklara hazırlıksız yakalanırsın
u23 için 5 milyon altı iki canavar futbolcuDun avrupa maclari maxell woledzi 7.2 silas andersen 9 rating
Lammens dedi manuya gidiyor.BCT neden habercilik olarak saygı duymadığım bugün belli oldu. Dün sıcak bir şey varmış gibi sunduğu haberlerin hiç birinin arkası yok.
Son gune dogru Sancho gelebilir.Barış'a gitti gözüyle bakıyorum.
Yerine kimi alalım?
Veya Kimleri
Kalan surede, ortalama her 2 gunde bir transfer aciklanmali ki kadroyu tamamlayalim.
Bana milli piyango cikmasi daha muhtemel.
Barış yerine Sancho pek mantıklı olmayabilir.Son gune dogru Sancho gelebilir.
Ne kadar istiyorlar?Son gune dogru Sancho gelebilir.
Yapmadiğimiz sey degil ki bir anda bir cok kisiyi almak ya olabilir bence. Ama hepsini tuttuma olayı imkansiz gibi yani alsak bile yine bazilari nokta atisi olmayacak gibi.Kalan surede, ortalama her 2 gunde bir transfer aciklanmali ki kadroyu tamamlayalim.
Bana milli piyango cikmasi daha muhtemel.