Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Pep Guardiola'dan Akanji ve Savinho aciklamalari: "Bu konu hakkında bir şey bilmiyorum. Ne olacağını göreceğiz. Sanırım bir şeyler olacak, hep birlikte göreceğiz."

Belki futbolcular da kendi adına haklıdır bir şey diyemiyorum. Aldığın maaşın 5-10 katını teklif etse başka bir yerde çalışmaz mısınız? Profesyonel bakmak lazım bazen. Her oyuncu Totti, her takım Roma olamıyor her zaman.
Mesele takımın elini zayıflatması. Profesyonel bakıyorsak antrenmana çıkacak, saçma sapan post atmayacak. Takımların anlaşmasını bekleyecek. O güne kadar da maçına, antrenmanına çıkacak

Sadece kendini düşünen Keremin düştüğü durum ortadayken, sadece 1 sene daha oyna, CLde parla ondan sonra İngiltere İtalya ya da Arabistana git denildiği halde siyah ekran paylaşan birini savunmaya gerek yok.

Burnu sürtülecek, buralara Galatasaray sayesinde geldiğini hatırlayacak, özür dileyecek.

1 sene daha canını dişine takacak. 40-50ye seneye nereye gidiyosa gidecek.
Barışı veya diğerlerini savunmuyorum. Sadece empati yaptım. Totti örneğini vermemin sebebi de o zaten. Her oyuncu da Totti kişiliği bulamazsın. Ne teklifleri geri çevirmiştir o mesela. Belki sonradan pişman da olmuştur bilemem. Ama sana maaşının 5-10 katını veren farklı bir yerde çalışmak istemez misin? Totti gibi vefan, gönül borcun falan yoksa tabii.

——————Ederson———
—-Davinson—-Akanji—-Jacobs
Sallai—-Lemina—-Torreira—-Eren
——————Sane—————-
———İcardi————Osimhen——

Gayet iyi oldu çok fazla transfere gerek kalmadan:d Ligde puan vermeyiz muhtemelen ama avrupayı bilemiyorum. Elit bir 6 numarayla avrupada da iyi iş çıkarırız sanki.

Kanatsız futboldan nefret ederim. Bu takım kabız olur üretemez.

Ederson için uğraştığımız kadar Tzolakis için çaba gösterseydik belki yeni kalecimiz çoktan alınmıştı. Umarım günün sonunda fazla bons vermeyiz Ederson için.
Işin sonu uğurcana kayar mı sence? Bana biraz öyle olacak gibi geliyor.

Son güne kadar pazarlık yapalım istediğimizi vermezlerse satmayalım mecbur oynayacak

Geri
Üst Alt