Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Bu anket kapanacak: .
Mesele takımın elini zayıflatması. Profesyonel bakıyorsak antrenmana çıkacak, saçma sapan post atmayacak. Takımların anlaşmasını bekleyecek. O güne kadar da maçına, antrenmanına çıkacak
Kesinlikle haklısın ama o da Morata veya çok sevdiğimiz Osimhen’den gördüğünü yapıyor. Hatta belki kendinin bile sevmediği Kerem'in. Yaptığı yanlış olsa bile klasik istediği olmayınca ağlayan bebek tavrı.

Barışı veya diğerlerini savunmuyorum. Sadece empati yaptım. Totti örneğini vermemin sebebi de o zaten. Her oyuncu da Totti kişiliği bulamazsın. Ne teklifleri geri çevirmiştir o mesela. Belki sonradan pişman da olmuştur bilemem. Ama sana maaşının 5-10 katını veren farklı bir yerde çalışmak istemez misin? Totti gibi vefan, gönül borcun falan yoksa tabii.

ortalama kurumsallıkta bir özel şirkette bile işten ayrılmadan 2 ay önce haber verilmesi isteniyor

barışın kafası karıştıysa baskı yapması gereken takım biz değil neom

transfer dönemi 1 hafta sonra kapanacakken beni bırakamazlar o yüzden ya verin 50yi ya da ocak ayında gelin desin

Soframıza oturup karnını doyuran ya düşman oldu ya hain

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes oyuncu alıyor, biz hariç. Twitter'ı bir açıyorum şu oyuncu almış bu oyuncu almış haberi görüyorum.

80 istiyor city totteham yapacak

Bay'ı 60'a satıp ceplerinden versin Hatip ile Kavuk o zaman 10'ar kağıttan.

20 Simit Sarayı Şubesi
EuroBand'ı kulübe bağışlayarak ödeşebiliriz paraları yoksa cash.

Biri söz vermiş diğeri de para verelim demiş ya pişkince ondan.

bunların ikisi toplansın yine bizi geçemez.
IMG_0231.webp
IMG_0232.webp

Kirmizilar gidecek olanlar, sarilar belirsiz olanlar
20 kisi var onlari katmazsak. 20 nin icindeki iki kaleci, arda, metehan, gökdenizi cikarirsak 15 oyuncu kaliyor.

Kadro acayip dar

Lig, Cl, Kupa, Milli maclar, sakatliklar, cezalilar. Cok zor. 3-4 ilk 11e 3-4 yedege lazim

Bu arada bence barışın yerini doldurabilecek bir tane adam var şuan takımda o da eren.

İleriye çekip barışın 2.yıl performansı alabiliriz.

Barışın satılması durumunda yapmamız gereken transfer de Erenay Kadıoğlu transferi olmalı.

Barış stilinde oynayacaksak ereni ileri kaydırıp arkasına jakobs ve erenay ile yedeklersin. Yeri gelir bu ikiliyi ileride kullanır ereni geri çekersin.

Yazın dk şansı varken sürekli oynayacağı bir yere gitmek isteyebilir.

Net olarak yoklanmalı iyi opsiyonla düşürürsek çökülmeli. Ali iğnesine de iyi bir kontra olur.

Bence fiziksel olarak bir kayıp yaşamak istemiyorsak olması gereken şey bu olmalı.

İsimler mi mevkiler mi karıştı anlayamadım.

Saatler gittikce sinir katsayimiz artiyor. ARTIK TRANSFER YAPIN ULAN!!

Geri
Üst Alt