Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.013
- 33.947
- 2.478
Yoq
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim onda da hiç umudum yok maalesef rtş.Tek umudum Lauretiis'den bir şeyler kapmış olmaları.
Barış'a kimsenin tu-kaka dediği yoktu ki iki gün öncesine kadar. Kendisi saçmalayıp buraya getirdi işi. Sane'yle de hiç alakası yok konunun, onu da sen buraya getirdin.Anlamıyorsun henüz elestirmiyorum.Cok erken.
Herşey belirsiz diyorum.Lutfen anlarmisin.???Eleştiri için henüz çok erken.En çok ben istiyorum başarılı olsun diye.Ama Barış tukaka edilebilecek bir oyuncu degillll.Anlatabiliyormuyum.
Kim diyor?40+5 diyorlar
+5 kolay bonusmuş
nowsporun ilk yayınında yunus kontrat meselesi konuşulurken uğur cenk melih denen herife sallarken yağız denen sinsi anında susturup menajerden o anda gelen mesajı okuyup bizi haksız çıkarmaya çalışmıştı
bugün de utanmadan astronomik teklif oyuncuyu rahat bırakmak lazım diyordu
o menajer ile arasında birşey olduğu kesin
Cik cik ciiikkkBarış için 35 çok iyi para. Hemen versinler.Değerine yaaklaştı mı hemen yapıştırmak lazım. Bu işler böyle Duygusal bakmamak lazım
Neye göre piyasa belirliyorsun Arsenal’in verdiği rakam brüt 8, aldığı en yüksek teklif bu, Bayern de brüt 10 mu ne verdi. Ortada bir rekabet yok yani sen gidip 9-10 net verdin.Avrupa takimlarina gore daha fazla vermemiz gerektigi dogru ama bu gecmisine donuk yatirim olayini tam olarak oyle kabul edemem, cunku oyuncu sana "bak ben bunlari yaptim/basardim benim piyasam da bu kadar eder" diyor, zaten ona gore maas beklentisi oluyor.
Elbet yasi da ele almak lazim, sen kac yasinda aldin kac sene oynatirim diyebilirsin bunlarin hepsi bir faktor ama bu yabanci oyuncularin yerli oyunculardan daha fazla maas alacagi gercegini degistirmiyor. Bizim kiytirik ligi haric uluslararasi basarisi olmayan oyunculara milyon eurolarca maas verilemez zaten ben sahsen genel olarak yerli oyunculara bir limit konulmasi lazim diyorum. O limiti astigi an yollari ayirmak lazim yoksa basina problem olabiliyorlar.
Yasaklı mı bakmam lazım twitterda gördümKim diyor?
Kolay olacak demedim, yol çileli, ama sonuç tatlı!7 saat 30 dk diyor filme
Nasil bi mental var sende üstad
Barışı yolcu etmek üzre olduğumuza göre bizi ancak bu kadro keser diye düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 299755
YERLİYE HAYIR!
Seneye haziran-temmuz da fb’de.Baris iki seneye fb yapar