Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    170
  • Bu anket kapanacak: .
Anlamıyorsun henüz elestirmiyorum.Cok erken.
Herşey belirsiz diyorum.Lutfen anlarmisin.???Eleştiri için henüz çok erken.En çok ben istiyorum başarılı olsun diye.Ama Barış tukaka edilebilecek bir oyuncu degillll.Anlatabiliyormuyum.
Barış'a kimsenin tu-kaka dediği yoktu ki iki gün öncesine kadar. Kendisi saçmalayıp buraya getirdi işi. Sane'yle de hiç alakası yok konunun, onu da sen buraya getirdin. 😀

Ş.ligi için iş boka sardı bir kaleci bir oyuncu ile kapatırız o defteri kalan 15 günde lig için ciddi katkı alınabilecek takviyeler alınsa bari.

Avrupa'da başarı hedefi ve vizyonu koymuşuz yönetim maaşına zam yaptığı yapacağı halde aldığın ücreti beğenmiyorsun takımın vazgeçilmez adamısın yaptığı şeye bak inanılmaz

Barışta giderse kesin 5+0+3 gibi salak bi şey çıkarırlar (yabancı sınırı)

nowsporun ilk yayınında yunus kontrat meselesi konuşulurken uğur cenk melih denen herife sallarken yağız denen sinsi anında susturup menajerden o anda gelen mesajı okuyup bizi haksız çıkarmaya çalışmıştı

bugün de utanmadan astronomik teklif oyuncuyu rahat bırakmak lazım diyordu

o menajer ile arasında birşey olduğu kesin

Merih demiral karamürselli menajeri denen o lavukta keza öyle merih fanatik cimbomludur ben ne kadar cimbomluysam o menajerde o kadar fanatik fblidir durumu böyle izah ediyim size

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün dursunun aciklamalarindan sonra ,ya yüklü bir para getirecekler yada baris adam olup oynayacak yada kadro dışı surunecek dünya kupası oncesi ,yani eli güçlü olan taraf tamamen kulüp

Avrupa takimlarina gore daha fazla vermemiz gerektigi dogru ama bu gecmisine donuk yatirim olayini tam olarak oyle kabul edemem, cunku oyuncu sana "bak ben bunlari yaptim/basardim benim piyasam da bu kadar eder" diyor, zaten ona gore maas beklentisi oluyor.

Elbet yasi da ele almak lazim, sen kac yasinda aldin kac sene oynatirim diyebilirsin bunlarin hepsi bir faktor ama bu yabanci oyuncularin yerli oyunculardan daha fazla maas alacagi gercegini degistirmiyor. Bizim kiytirik ligi haric uluslararasi basarisi olmayan oyunculara milyon eurolarca maas verilemez zaten ben sahsen genel olarak yerli oyunculara bir limit konulmasi lazim diyorum. O limiti astigi an yollari ayirmak lazim yoksa basina problem olabiliyorlar.
Neye göre piyasa belirliyorsun Arsenal’in verdiği rakam brüt 8, aldığı en yüksek teklif bu, Bayern de brüt 10 mu ne verdi. Ortada bir rekabet yok yani sen gidip 9-10 net verdin.

Ne kazandıracak mesela sana, yarın ŞLde bile iş yapmayınca düşük alıp öne çıkan adam aa o Sane mi diyecek hayır demeyecek. Yarın Osimhen sıçsa onun da parasına laf edilir, burası yüksek maaş kurumu değil performans kurumu.

3 milyon euro üzeri net alan her oyuncu Avrupa’da iş yapmak zorunda bizde oynuyorsa, yapamayan adam haketmiyordur o parayı.

bakın kerem de istedi fenere gitmeyi aldığı paranın 4 katını alacaktı yine

kerem de benficayı geçen sene yarışta turan 3-4 adamdan biriydi

ne yaptı benfica

istediği maçta oynattı istediği fiyattan da inmedi

kerem de tıpış tıpış oynadı

idmana çıkmamak düpedüz ahlaksızlıktır

Geri
Üst Alt