- 26 Kasım 2012
- 179.047
- 241.030
- 5.688
Biyogala / Kick ne be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barışı artık kimse kabul etmez. Ne yönetim, ne hoca ne taraftar nede takım arkadaşları.. ancak ya istediğimiz 50 milyon Euro’yu kılçıksız getirecek, yada paf takıma gidecek. En azından belli bir süre. Hatasını anlar, Kendini affettirmek için didinirse o zaman bakılır… Kerem’i gönderdiğimiz için bu bunu yapıyor zaten. Bunu da kerem gibi gönderirsen yarın herkes aynı şeyi yapar. Ya o istediğimiz bonservis gelecek yada paf takıma…Kaleci ve Stoper gelsin, Barış mevzusunda durum biraz soğur. Gidecek belli ki, Kerem'i tutabildik mi hayır, Barış'ta kalmaz. Ancak bizim şartlarımızda olmalı.
Henuz degilmanita buldunmu? birak bos isleri
Net gavat menajerlerin doldurursuna gelmis. Kendini yakti salakUlan 1 hafta önce Galatasaray mutluluktur. Takım önce gelir diyip, bugün nasıl idmana çıkmıyorsun. Vefa, kulübe saygıyı da geçtim. Kendine saygın olsun.
Biyogala / Kick ne be
Aral fenerli. Bu roulette’e girer misin?Akanji
Sommer
Aral Simsir
Ilkay
okmiyiz admirim
Ya ikame ne demek? Baris gibi bir Turk oyuncu yok diyorum. Baris Kenan'dan iyi demedim.Kenan barışı top diye yuvarlar oynar.
Visne suyu iceren tarif ister misin@Mert S. Yüksel limoni miyiz hala cözemedim
Teknik analizlerime haha atman beni aşağılamandan mi kaynakli sevdiginden mi
Elbette üstadVisne suyu iceren tarif ister misin
Davi idmanlarda abi, kadroda olur. Lemina ve Barış yok tek onlarda Kaan ve Sane-Yunus yaparız kanatlarılemşna yok
davinson yok
kayseride puan kaybı %99 bence
osimhen şapkadan tavşan çıkarırsa bilemem ama o da hazır değil
belkide iyi olur
yoksa bunlar KÖR!!!
Teknik analiz mi yapmışsın.@Mert S. Yüksel limoni miyiz hala cözemedim
Sen ne zaman teknik analiz yaptın la ben niye görmedim@Mert S. Yüksel limoni miyiz hala cözemedim