- 4 Ağustos 2009
- 83.532
- 62.167
- 5.093
Victorun ne ekonomisi olacak rts ederson iste. Bonservis icin diyor.John Victor bahsettiği transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Victorun ne ekonomisi olacak rts ederson iste. Bonservis icin diyor.John Victor bahsettiği transfer
Sert girmis ya denilene göre. Sanada 5m barisada 5m veriyim kesin sesinizi diyerekKavukcu transfer konularında sert birine benziyor. Şu maldan'a haddini bildirir umarım
İstemem 29 luk brezilyalı herifiJohn Victor bahsettiği transfer
Abdullahcım tamam aydınlandım, adları Neom. İnan hiç umrumda değil o kulüpte projesi de. Adı batasıcalar. Bütün keyfimi kaçıran bi kulüp. Sen don't worry, be happy dostum.Neom. Uyumak demek. Esrarengiz bir projenin de adı aynı zamanda. 500 milyar dolarlık bir proje.
Alisson - Donnarumma falan filan alamıyosak Tzolakis veya Lammens'i almak daha iyi bence..
Zanio yolcu, sallai ile CL yoluna cikilmaz, durum cok kötü kimse farkinda degilSane var, Sallai, güven vermese de Yunus ve Zaniolo var. Barış yeni nesilin futbolcusu yani çok güçlü, hızlı ve biraz teknik biz biraz fazla anlam yükledik. İyi işler yaptı mı ? evet , saç baş yoldurdu mu? çok kez. Nerede ne yapacağını da bilmiyor zaten ve bu saaten sonra gelişeceğini de sanmıyorum bu konuda. Hiç birşey bulamazsan Jakobs bir şekil monte edersin, Kaleci - sağbek oynayabilen stoper çözülsünde.
Ben okeyim o oyuncuya. Bonservisi 8 milyon maaşı 2-2.5 milyon tamamdır. Dünya kulüpler kupasında oynamıştı değil mi eğer karıştırmıyorsam sadece oradaki 2 maçı izledim sanırım beğenmiştim o kaleciyi.John Victor bahsettiği transfer
Belli bir süre kadro dışı kalmak zorunda, sonrasında nedamet getirip özür diler ve bir çaba içine girerse o zaman duruma bakılır. Öncelikle takım arkadaşları affedecek mi? Onlar affederse o zaman taraftar şefkatli davranabilir. Ne yazık ki barış yapmaması gerekeni yaptı.. öyle yiyilir yutulur cinsten değil..Haketmedimi rts. 3-4 gundur antremana cikmamak ne demek?
Gene ayni olaylar olsa ama baris antremana ciksa kalibimi basarim böyle buyuk tepki olmazdi
Baris kendi ayagina sıktı, hic aklamaya gerek yok. Ederini verirlerse gider vermezlerse kadro disi kalir. Oynarsa isliklanir o yuzden oynamamali artik bizde
Attığım video bana huzur verdiAlıyorsunuz ya kanks yav lammens'i haberleri takip et![]()
Yapacak birşey yok geri adım atarsan sdurum çok çok daha kötü olur.Zanio yolcu, sallai ile CL yoluna cikilmaz, durum cok kötü kimse farkinda degil
Cidden demişse helal olsunSert girmis ya denilene göre. Sanada 5m barisada 5m veriyim kesin sesinizi diyerek![]()
Yav deccal gibi birşey, İstanbul ortasında adam kesip yok etti bu şeytanlar. Dediğim uyanık olmalı, hemen celallenmeAbdullahcım tamam aydınlandım, adları Neom. İnan hiç umrumda değil o kulüpte projesi de. Adı batasıcalar. Bütün keyfimi kaçıran bi kulüp. Sen don't worry, be happy dostum.