Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.812
- 43.931
- 4.333
Olur gelsin. 8 bonservis 1.5 maaş yeterli olmazsa kovarızJohn Victor bahsettiği transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur gelsin. 8 bonservis 1.5 maaş yeterli olmazsa kovarızJohn Victor bahsettiği transfer
Çok geriden geliyorsun renkdaş, çarşı pazar karıştı sen neyi soruyorsunBugün antreman var mıydı bugunde mi cıkmamış barış ?
Valla atom adnan hocam iş güç var bakamıyoruz kelek attığını biliyorum amaÇok geriden geliyorsun renkdaş, çarşı pazar karıştı sen neyi soruyorsun
Barışın da Kereminde abv, yerli futbolculardan iyice nefret etmeye başladım son günlerde. Nankör herifler!Vallahi daraldım iki gündür. Barış en sevdiğim yerliydi travmatik bi durum oldu şahsım için. Kerem hıyaneti sonrası hakkında uzun uzun methiye düzdüğüm adamdı, bak ne yaptı.
Yönetime de girişesim var sinirimi nerden çıkaracağımı bikemiyorum. Bu şartlarla gelmesin bu Akan yerlerini tıkadığımın topçusu
Alisson - Donnarumma falan filan alamıyosak Tzolakis veya Lammens'i almak daha iyi bence..
Doğru olabilir transferin biteceğini pek zannetmiyorum ben.Haber yalan değil, Maaş Davi'nin bir tık üstü olacak o da 5 yapıyor.
Anlamadım renkdaş sen neden bahsediyorsun? Kimş kesmiş kim kesmiş yaw?Yav deccal gibi birşey, İstanbul ortasında adam kesip yok etti bu şeytanlar. Dediğim uyanık olmalı, hemen celallenme
3 gündür çıkmıyor antrenmana bugün de menajeri posta koydu bize soner hocam. İlk sıfatını aldım izninleValla atom adnan hocam iş güç var bakamıyoruz kelek attığını biliyorum ama
Sen direk sövme leveline geç bence, zaman kaybetmeValla atom adnan hocam iş güç var bakamıyoruz kelek attığını biliyorum ama
Sövdün değil mi doğru söyleYalan yok, Barış herkesi yanılttı. Kerem'e nazaran daha kızgınım kendisine.