- 4 Ağustos 2009
- 83.561
- 62.191
- 5.093
Bu heriflerin rakamlarla, piyasayla hic arasi yok yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen sürecinden öğrendiler. Bence Barış içinde 50 yi alacağız, Zaniolo içinde 10-15 birşey gelir.Bundan sonra böyle. Isinize gelirse. Çetin ceviz Galatasaray diyeceksiniz
Osimhen sonrası daralan bütçe ile satışlara odaklanıldı ve bugüne kadar gelindi. Bence bu, en iyisi oldu; zira üç yıl üst üste şampiyon olmuş bir takım, "10 oyuncu gönder, 8 oyuncu al" gibi saçma bir revizyona girişemedi. Bu açıdan bakıldığında, Osimhen hamlesi istemeyerek de olsa iyi oldu.
Herkesin söylediği gibi geç kalındığını düşünmüyorum. Aksine, alım yapılmayan her gün yeni fırsatların doğacağını ve bu nedenle şu ana kadar ismi geçmemiş, "iyi" denilebilecek en az bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum.
Son 20 yıldır transferleri anbean takip ederim. Bence 2025/26 yaz dönemi, en mantıklı ve en güzel şekilde ilerleyen dönem oldu. Tabii herkes kendi düşüncesinde özgür.
+Yusuf Kabadayı
Mert Kömür
Umut Tohumcu
Gelecek için yerli wonderkidleri toplamak lazım.
Bu saatden sonra gardi kimi kivama getirirse yada menajerler hangi cöpu getirirse onlari aliriz malesef. Cok gec kaldikAbi gecelim.
Lemmansi kaptirdin 1 ay uyudun, salak salak gundemler koydun.
Bay sattin diyelim taraftardan o kadar korkuyorlar ki cidden donnaruma ya dunyalari verebilirler su an...ya da edersonda da kazik yiyebilriler.
Ya da Onanayi alip taraftara yutturmaya calisirlar, bizde kafayi yeriz.
Lemmans gittigi icin tek ama tek isim kaliyor ki %3 falan alabilirsin..tzolakis
Bundan sonra böyle. Isinize gelirse. Çetin ceviz Galatasaray diyeceksiniz
Şuan süreçteyiz, sonucu beklemek lazım. Evet satışlar vs iyi gayet ama sonuç olarak eksikler büyük oranda sabit duruyor. Sürecin sonucunda doğru takviyeler ile eksikler kapatılırsa eleştirilecek pek bir şey olmaz gibi.Osimhen sonrası daralan bütçe ile satışlara odaklanıldı ve bugüne kadar gelindi. Bence bu, en iyisi oldu; zira üç yıl üst üste şampiyon olmuş bir takım, "10 oyuncu gönder, 8 oyuncu al" gibi saçma bir revizyona girişemedi. Bu açıdan bakıldığında, Osimhen hamlesi istemeyerek de olsa iyi oldu.
Herkesin söylediği gibi geç kalındığını düşünmüyorum. Aksine, alım yapılmayan her gün yeni fırsatların doğacağını ve bu nedenle şu ana kadar ismi geçmemiş, "iyi" denilebilecek en az bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum.
Son 20 yıldır transferleri anbean takip ederim. Bence 2025/26 yaz dönemi, en mantıklı ve en güzel şekilde ilerleyen dönem oldu. Tabii herkes kendi düşüncesinde özgür.
Saka demiyorum donnaruma falan ismen harika ama para gorunce buralara verilmesi allahbilir kac maasa cok sakat isler.Bu saatden sonra gardi kimi kivama getirirse yada menajerler hangi cöpu getirirse onlari aliriz malesef. Cok gec kaldik
Gerci ben bundan 1 ay önce falan yangin baslamali diyordum da cogu bilmis taraftarimiz abi erken yea diyordu. Bu yönetimin cigerini biliyoruz
Lookmanı hem o paralara vermezler hemde bizim bu durumdan etkilenmememiz için u23 kuralına uygun bir oyuncu olması lazım o yönde bir herif olmalı.Ver Barış'ı, al Luukmını. Yönetim pavyon müdavimi gibi para saçmakta bari para yerine gitsin. Florya'yı yiyoruz senin bundan haberin yok galiba.
Ne ara ayrildilar?10 milyona falan vermezlerdi sıkmasın
HY ile ayrıldığından beri çok boş haberi var
Ne boş yapmış ya. Yamalin çıkış maddesi 1.3 milyar barca 300 maaş mı vermeli kafaya bak.
Keyifler nasil üstadLookmanı hem o paralara vermezler hemde bizim bu durumdan etkilenmememiz için u23 kuralına uygun bir oyuncu olması lazım o yönde bir herif olmalı.
Ne boş yapmış ya. Yamalin çıkış maddesi 1.3 milyar barca 300 maaş mı vermeli kafaya bak.