Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
linci göze alarak söylüyorum ki kaleci dışında bu transfer döneminde yönetimin alış da satış da çok iyi olduğunu düşünüyorum

hele barışın kulübü satmasına rağmen 50 milyon zaniolodan 10-15 milyon koparırlarsa benim için başarılı yönetim göstermişlerdir

Barış anlamaz ki bunu
Anlasaydı, profesyonel bir iş olan menajerlik işini meslek edinen ama ilk okul terk eğitim seviyesi ile açıklama yayınlayan ve temsilcisi olduğu kişiye kardeşim diyen, profesyonel destek vermesi gereken kişinin haklarını yazılı sözleşmede koruyamayıp, “ama kardeşime söz verildi” diyen ve 2 hafta önce sözleşme yenileyen futbolcu için “söz hakkı” olmalı diyen birini temsilcisi olarak atamazdı.

linci göze alarak söylüyorum ki kaleci dışında bu transfer döneminde yönetimin alış da satış da çok iyi olduğunu düşünüyorum

hele barışın kulübü satmasına rağmen 50 milyon zaniolodan 10-15 milyon koparırlarsa benim için başarılı yönetim göstermişlerdir
Alışı tam olarak başarı diyemeyiz dediğin gibi kaleci ve ondan hariç bazımıza göre 2 bazı bazımıza göre 3 oyuncu daha almaları lazımdı ve 10 gün kaldı hala almadılar. Bakalım bitirişi nasıl yapacaklar bir de hala Cuesta gitmedi.

Galatasarayla anlaşamayan Manchester city defansı da Maguire transferi ile Manchester United'tan buldu :D Bu 2li nasıl olur :D
Picture background

Bu manu Fergusondan sonra çukur bir yer oldu kim gitse dikiş tutturamıyor.

Geri
Üst Alt