Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Yav çocuk mu Barış bir menajerin lafıyla kendini parlatan Galatasaray 'ı karşısına alıyor. 1 hafta önce taraftarın en sevdiği adamdan son 1 haftada önce antrenmanlara çıkmadı, sonra siyah ekran paylaşımı sonra menajerine yaptırdığı salak saçma açıklamalar ile filan Galatasaray kariyerini bitirdi

En ufak eline geçen fırsatta böyle Galatasaray'ı arkadan vuracaksa zaten gitsin Barış
Çocuk değil ama akıllı da değil. Ee kafasına silah dayayıp bunları zorla yaptırmadılar herhalde. Kendisi yaptı işte bunları.

Resmen karıştırılmak isteniliyoruz şöyle bir baktın mı Hakan FB ilişkisi sonra Keremin FB olayı şimdide Barışın menejerin FB olan bağlantısı adamlar ya ben alicam yada almazsam GS kendi kadrosunda yada eski oynamış oyuncularla gelmek isteyenlerle arasında sorun çıkartıcam olayına dönmüş vaziyette

Neom bence yaptıkları izinsiz görüşmenin FIFA'ya şikayet edilmesinden dolayı transferden çekilecek. Biraz araştırdım, geçmişteki örneklere bakıldığında, 2 dönem transfer yasağı, tazminat falan epey ağır yaptırımları var bu işin.

Galatasaray yönetimine şikayetini geri çektirmek için yüksek bonservis de teklif edebilirler ama sanmıyorum.
Fifa arapların elinde hocam. Selmanın takımı Neoma hiçbir şey çıkmaz oradan

Bundan sonra yerli transferlerin sözleşmesine ilk koyulacak madde:
Yurt içi çıkış maddesi 40
Yurt dışı : 50

Resmen karıştırılmak isteniliyoruz şöyle bir baktın mı Hakan FB ilişkisi sonra Keremin FB olayı şimdide Barışın menejerin FB olan bağlantısı adamlar ya ben alicam yada almazsam GS kendi kadrosunda yada eski oynamış oyuncularla gelmek isteyenlerle arasında sorun çıkartıcam olayına dönmüş vaziyette
Bu tip girişimler anca kayadan toz alır. Barış Alper oynamasa kaç yazar? Tamam önde iyi pres yapıyor falan filan ama, bu takım Barış Alper olmadan da oynar. Hatta belki de başka futbolcuların önü açılır (örneğin Zaniolo)

Bu tip girişimler anca kayadan toz alır. Barış Alper oynamasa kaç yazar? Tamam önde iyi pres yapıyor falan filan ama, bu takım Barış Alper olmadan da oynar. Hatta belki de başka futbolcuların önü açılır (örneğin Zaniolo)

zani kafasını topa verse barışdan daha iyi futbolcu en szından daha teknik

Yerli oyuncunun şampiyonluk için anahtar olduğunu biliyorlar ondan KOÇ medyası ve şahsı saldırıyor böyle.

Dünyada topçu tokmuş gibi Hakan ve Kerem’e salça olmalar. Arap kankaları ile ve işbirlikçisi menajerleri ile Galatasaray’ın en değerli 2. Futbolcusunu kışkıermalar.

Yunus’a da yaptılar deneme yutmadı. Çünkü Galatasaray’a sen ben gibi bağlı çocuk.

Ama Kerem ve Barış’ın öyle değilmiş gördük. Çok şaşırdım açıkçası ama görmüş olduk.

Çocukken hangi takımlı olduklarının hikayesi değil bu. Hangi takımda sen olduğunun hikayesiydi. Ama onlar bunu da anlamamışlar.

Hangi takımlılar bilmem ama şu aşamadan sonra bizden değiller.

Çocuk değil ama akıllı da değil. Ee kafasına silah dayayıp bunları zorla yaptırmadılar herhalde. Kendisi yaptı işte bunları.
En kötüsü de o ya şark kurnazı zihniyetiyle hareket ediyor. Bir alt ligden transfer edilen yerli bir oyuncu 1 sene içinde 2 kere zam alıp 2,5 mil.€ para kazanıyor. Yetmiyor Galatasaray kendisine transfer olmayıp yolumuza devam edelim diye bir daha "zamlı" maaş teklif ediyor beyzademiz onu da reddediyor

Hayır bu kadar gitmek istiyorsa Temmuz ayında aklı nerdeydi de 30 Temmuzda sözleşmesini uzatan adam bugün Arap takımı için Galatasaray'ı karşısına alıyor

Baris mevcut haliyle cidden cok ekstra bir adam ama 1 sezon siradan oynayinca piyasasi hemen duser yunus gibi Allah vergisi becerileri yok..
Biraz sakin kafayla dusununce fikrim degismeye basladi. Eger net 45 kalacaksa ve 3 yil Tr'ye donemez sarti gelirse bence satmak mantikli olur bir daha bu paralari etmesi imkansiz gibi ..
Bu rakamin altina asla musaade edilmemeli .. Soyle dusunun Sacha Boey muazzam oynarken 22 yasinda Bayerne gitti ve bu herif Fransiz aldigimiz para 35 ..
Hucumcular daha cok para ediyor eyvallah da su an konusulan rakamlar makul gelmeye basladi bana.. Trde 50 ustu bonservis isi hayal gibi geliyor Osimhen gibi birsey olmadikca

Muhtemelen 1-2 güne yeni kaleci isimleri duyarız.

Gidilenlerden kimse olmadı. Sil baştan yeni liste yapmışlardır

Geri
Üst Alt