Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.741
- 26.403
- 2.948
Barisin hala kadro disi kalmaması cok garip
kadro dışı diye birşey kalmadı
uefa ceza veriyor
hele raporluyken hiçbir iş yerinde yapamazsın
antremanda çaycılık görevi yapsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barisin hala kadro disi kalmaması cok garip
Çocuk değil ama akıllı da değil. Ee kafasına silah dayayıp bunları zorla yaptırmadılar herhalde. Kendisi yaptı işte bunları.Yav çocuk mu Barış bir menajerin lafıyla kendini parlatan Galatasaray 'ı karşısına alıyor. 1 hafta önce taraftarın en sevdiği adamdan son 1 haftada önce antrenmanlara çıkmadı, sonra siyah ekran paylaşımı sonra menajerine yaptırdığı salak saçma açıklamalar ile filan Galatasaray kariyerini bitirdi
En ufak eline geçen fırsatta böyle Galatasaray'ı arkadan vuracaksa zaten gitsin Barış
boey transferinde epey artmıştı aldığımız bonservis bu şekildeGalatasaray yönetimine şikayetini geri çektirmek için yüksek bonservis de teklif edebilirler ama sanmıyorum.
Fifa arapların elinde hocam. Selmanın takımı Neoma hiçbir şey çıkmaz oradanNeom bence yaptıkları izinsiz görüşmenin FIFA'ya şikayet edilmesinden dolayı transferden çekilecek. Biraz araştırdım, geçmişteki örneklere bakıldığında, 2 dönem transfer yasağı, tazminat falan epey ağır yaptırımları var bu işin.
Galatasaray yönetimine şikayetini geri çektirmek için yüksek bonservis de teklif edebilirler ama sanmıyorum.
Sol bek mi?
farkı ne şimdiki durumla herifler 50 verse yine satacağız zatenBundan sonra yerli transferlerin sözleşmesine ilk koyulacak madde:
Yurt içi çıkış maddesi 40
Yurt dışı : 50
Bu tip girişimler anca kayadan toz alır. Barış Alper oynamasa kaç yazar? Tamam önde iyi pres yapıyor falan filan ama, bu takım Barış Alper olmadan da oynar. Hatta belki de başka futbolcuların önü açılır (örneğin Zaniolo)Resmen karıştırılmak isteniliyoruz şöyle bir baktın mı Hakan FB ilişkisi sonra Keremin FB olayı şimdide Barışın menejerin FB olan bağlantısı adamlar ya ben alicam yada almazsam GS kendi kadrosunda yada eski oynamış oyuncularla gelmek isteyenlerle arasında sorun çıkartıcam olayına dönmüş vaziyette
Bu tip girişimler anca kayadan toz alır. Barış Alper oynamasa kaç yazar? Tamam önde iyi pres yapıyor falan filan ama, bu takım Barış Alper olmadan da oynar. Hatta belki de başka futbolcuların önü açılır (örneğin Zaniolo)
ya ne safı koca adam
onun yaşında ben ortalığın anasını belliyordum
ahlaksız herifin teki çıktı
Sommer'i kazık maliyetle geçirecekler gibi.Kaleci işinde gelişme yok mu halen yav
Gece kulübü müptelası diyorlar bilmiyorum
En kötüsü de o ya şark kurnazı zihniyetiyle hareket ediyor. Bir alt ligden transfer edilen yerli bir oyuncu 1 sene içinde 2 kere zam alıp 2,5 mil.€ para kazanıyor. Yetmiyor Galatasaray kendisine transfer olmayıp yolumuza devam edelim diye bir daha "zamlı" maaş teklif ediyor beyzademiz onu da reddediyorÇocuk değil ama akıllı da değil. Ee kafasına silah dayayıp bunları zorla yaptırmadılar herhalde. Kendisi yaptı işte bunları.