Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
Menajer dallamasının açıklamasında can sıkan başka bir detay daha var. Biz NEOM'a oyuncunun temsilcisiyle yetkisiz görüşme yaptı diye ihtar çekerken bu T. Maldan kulübün bilgisi dahilinde görüştük diye bizi yalancı çıkardı.

Futbolcuların %90ı zeka seviyesi düşük insanlar buna göre yorum yapmak lazım. Mesela hainoğlu zeki bir adam onun sinsiliği hal ve hareketlerinden anlaşılıyodu ama Barış tam bir avel etrafındaki komisyoncu parazitlerin gazına gelmiştir diye düşünüyorum. Kendini geliştirmeye çalışan, ingilizce öğrenen, kişisel antrenör tutan bir adamın 25 yaşında arabistan'a gitmek istemesinin bir açıklaması yok çünkü. Afrikanın kıtlığından çıkmış Osimhen gitmedi oraya 50-55m maaşla mantıklı değil yani hür iradesiyle oraya gitmek istemesi.

zani kafasını topa verse barışdan daha iyi futbolcu en szından daha teknik

Zani kafasini kime verirse versin bu saatten sonra bir cacik olmaz kendisinden hayal kurmayin.. Son bonservisli satisini biz yapariz İnsallah bu herif 30 yas civari Serie B veya C'de oynayacak

Ozgur buzbasin adam yerine alinip fikirlerinin tartisilmasi bile zaten basli basina sacmalik ..Eski ntv kadrodan futbola hakim Emek Ege vardi onu da piyasada goremiyoruz zaten

En kötüsü de o ya şark kurnazı zihniyetiyle hareket ediyor. Bir alt ligden transfer edilen yerli bir oyuncu 1 sene içinde 2 kere zam alıp 2,5 mil.€ para kazanıyor. Yetmiyor Galatasaray kendisine transfer olmayıp yolumuza devam edelim diye bir daha "zamlı" maaş teklif ediyor beyzademiz onu da reddediyor

Hayır bu kadar gitmek istiyorsa Temmuz ayında aklı nerdeydi de 30 Temmuzda sözleşmesini uzatan adam bugün Arap takımı için Galatasaray'ı karşısına alıyor
Adam 3 hafta önce yeni sözleşme imzalamış. Madem ocak ayından itibaren gitmek istiyordun ne diye yeni sözleşme imzaladı değil mi?

biri şu salağa wirtz'in veya portekiz liginde oynayan topçuların maaşlarını ve gittiği bedelleri falan yazsın

Kaleye Onana gelecek gibi bir his var. İlk hatasında ana avrat kalmaz gerçi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zani kafasini kime verirse versin bu saatten sonra bir cacik olmaz kendisinden hayal kurmayin.. Son bonservisli satisini biz yapariz İnsallah bu herif 30 yas civari Serie B veya C'de oynayacak

zaten ben ümidimi kestim ondan ama potansiyel olarak barışdan daha iyi topçu

barışın 1 tane derbi golü yok
1 tana avrupa maçı golü var
milli takımdada gol atamıyor

küçük maçların büyük topçusu o da her msç değil

geçen sene burada neler dendi kazmalığı ile alakalı :)

çok sevdiğimizden özverisi yüzünden sesimizi çıkarmadık en azından ben sustum ama avrupa maçlarında çok küfür ediyordum içden içe ama söz etmeyede dilim varmıyordu

şimdi birazda gerçekleri konuşma vakti

vazgeçilmeyecek topçu değil
yaptığınında bir bedeli olacak!!!

özellkle milli takımda onu kimse savunmayacak
montella için daha vazgeçilir birş olacak :)

kendini bir bok sanıyorda şimdi onu koruyanda olmayacak

zaten ben ümidimi kestim ondan ama potansiyel olarak barışdan daha iyi topçu

barışın 1 tane derbi golü yok
1 tana avrupa maçı golü var
milli takımdada gol atamıyor

küçük maçların büyük topçusu o da her msç değil

geçen sene burada neler dendi kazmalığı ile alakalı :)

çok sevdiğimizden özverisi yüzünden sesimizi çıkarmadık en azından ben sustum ama avrupa maçlarında çok küfür ediyordum içden içe ama söz etmeyede dilim varmıyordu

şimdi birazda gerçekleri konuşma vakti

vazgeçilmeyecek topçu değil
yaptığınında bir bedeli olacak!!!

özellkle milli takımda onu kimse savunmayacak
montella için daha vazgeçilir birş olacak :)

kendini bir bok sanıyorda şimdi onu koruyanda olmayacak

Barisin farki en kotu halinin bile takima faydali olabilmesi hicbirsey yapmasa rakip beki cikarmaz o tarafi yorar.. Diyeceksin ki bu isler Avrupada yemez orada herkes hayvan gibi ama iste bizim takimda boyle topcu cok olmadigi icin bizim icin cok degerli oluyor..
Belki kalsa 2 sene sonra biz manyak miymisiz o paralara nasil satmamisiz da dedirtebilecek bir herif..
Biz tabi ki mevcut formuna gore degerlendirmek zorundayiz muadilleri 50 civarina gidiyor getirsinler net 45i yolu acik olsun ergen gibi bu kadar zirlayan adami da zorla baglayamayiz.. Para gelmiyorsa da pasa pasa oturacak tribunde

Geri
Üst Alt