adam ertuğrul iyi hoca demiyor ki. o sene potansiyel gösterdi ve şampiyon oldu diyor. hatta "kadro olmasa şampiyon olamazdı" argumanına karşı bir gerçeklik bu. adam görece daha zayıf bir kadroyla şampiyon olmuş işte. tarihte ilk defa bir anadolu takımıyla.
sadece siyah ve beyaz yok yahu. bir hoca bazı konularda iyi olabilir, bazı konularda yetersiz olabilir. gelişebilir. değişebilir. değişime kapalı olabilir, gelişen standartlara uyum sağlayamadığı için, çok iyi olsa bile kötüye gidebilir.
sen okan buruk'un yerel ligdeki başarılarını görmezden gelip, yapabildiği iyi hiçbir şey yokmuş gibi küçümsemeye devam edersen, bu sağlıklı bir bakış açısı olmuyor işte. takıntı oluyor. adama siyah ya da beyaz değil, gri diyebilsen, "evet adam ligde başarılı ama avrupa'da başarısız" "yapabildiği 4 tane kötü şey varsa, 2 de iyi şey var" desen sorun ortadan kalkacak.
bu arada sana saygı duyuyorum ve seni anlıyorum (avrupa'da yaşanan kötü sonuçların yaşattığı kötü hissiyat), zaman zaman yapılan yanlış profilde oyuncu tercihleri, hatta aynı transfer döneminde birbirleri ile alakasız profilde oyuncuların peşinde koşulması anlamsızlığı, yaşı yetenlerin (ben dahil) 2001'i unutmaması vs. bunlara itirazım yok benim mesela.