Ederson Olmazsa Kimi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    186
  • Anket kapatılmış .
ertuğrul'un bursa ile o sene yaptığı iş harikaydı bence. 3 büyükleri de yenip, hatta rakibini kadıköy'de 2-0'dan 2-3 yenip çatır çatır şampiyon oldu. neden küçümsüyorsun?

ayrıca ertuğrul bir kere, okan buruk 4 kere şampiyon oldu iki farklı takımla. 3. bir zayıf anadolu takımıyla da iyi futbol oynatıp tr kupasını aldı.

sen farklı fikirdesin ve görüşlerini de belirttin. saygı duyuyoruz. uzatmaya gerek yok bence.
Başakşehir örneği vermiş o yüzden söyledim. Bursa şampiyonlugu sonrası Ertuğrul'un kariyeri de malum yerlerde

Jesus dönemine kat-i suretle katılmıyorum; bizden iyi oldukları tek bölge bile var mıydı tartışılır hatta sol bek dışında.
3 senelik bir süre içinde her iki takımın da birbirine yakın yüksek paralar harcayarak, birbirine bir adım yakın bir adım uzak, ligin çok üzerinde kadrolar kurduğu ve kafa kafaya yarıştığı konusunu konuşuyorduk yaw. konunun ekseni "jesus dönemi hangi takımın kadrosu daha iyiydi"ye kaydı biraz. kaymasın. :)

3 senelik bir süre içinde her iki takımın da birbirine yakın yüksek paralar harcayarak, birbirine bir adım yakın bir adım uzak, ligin çok üzerinde kadrolar kurduğu ve kafa kafaya yarıştığı konusunu konuşuyorduk yaw. konunun ekseni "jesus dönemi hangi takımın kadrosu daha iyiydi"ye kaydı biraz. kaymasın. :)
3 senedir Fener’in disinda Ali Koc, hakemler ve federasyonlada mucadele edildigi unutulmasin.

Son iki senedir özellikle son yıl 11 olarak biz en iyi kadroya sahibiz bu su götürmez, ama kadro genişliği yok, yedek yok, fbde para çok, istediği topçuyu alıyor, onlardaki sıkıntı kimi alırlarsa alsınlar bir Torera, Sanchez, Osimhrn bulamıyorlar para var ama bulamıyorlar işte.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ertuğrul da iyi hoca oldu ya neyse yav😀
adam ertuğrul iyi hoca demiyor ki. o sene potansiyel gösterdi ve şampiyon oldu diyor. hatta "kadro olmasa şampiyon olamazdı" argumanına karşı bir gerçeklik bu. adam görece daha zayıf bir kadroyla şampiyon olmuş işte. tarihte ilk defa bir anadolu takımıyla.

sadece siyah ve beyaz yok yahu. bir hoca bazı konularda iyi olabilir, bazı konularda yetersiz olabilir. gelişebilir. değişebilir. değişime kapalı olabilir, gelişen standartlara uyum sağlayamadığı için, çok iyi olsa bile kötüye gidebilir.

sen okan buruk'un yerel ligdeki başarılarını görmezden gelip, yapabildiği iyi hiçbir şey yokmuş gibi küçümsemeye devam edersen, bu sağlıklı bir bakış açısı olmuyor işte. takıntı oluyor. adama siyah ya da beyaz değil, gri diyebilsen, "evet adam ligde başarılı ama avrupa'da başarısız" "yapabildiği 4 tane kötü şey varsa, 2 de iyi şey var" desen sorun ortadan kalkacak.

bu arada sana saygı duyuyorum ve seni anlıyorum (avrupa'da yaşanan kötü sonuçların yaşattığı kötü hissiyat), zaman zaman yapılan yanlış profilde oyuncu tercihleri, hatta aynı transfer döneminde birbirleri ile alakasız profilde oyuncuların peşinde koşulması anlamsızlığı, yaşı yetenlerin (ben dahil) 2001'i unutmaması vs. bunlara itirazım yok benim mesela.

jesus dönemi de başlangıçta bizim kadro çok üstün değildi bence bu arada. sonuca bakarak yorumlarsak yanılırız. kafa kafaya diyebiliriz belki de adım ile fark vardır diyebiliriz.

gs'ın tek kulvarda olması büyük etkendi + hoca bir çok oyuncudan max verim aldı. florya'da aile ortamı kuruldu vs vs.
Sol bekte Emre Taşdemir oynayarak geçirdik o sezonu ya. Bugün Beşiktaş’ın Rashica’ya bakışı ortada, senin takımın en önemli halkalarından biriydi. Futbolcudan verim alma konusunda aksini iddia eden varsa Rashica, Boey, Nelsson gibi adamlara bakmak yeterli. Tam tersi neredeyse hiç örnek yok Angelino belki, dışında bir isim aklıma gelmiyor. Okan Buruk performans almayıp gittiği takımda coşan biri yok diyebiliriz. Seferovic konusunda sövdük mesela ama durum ortada.. Zaha, Ziyech, Zaniolo aynı şekilde

kero admir bugüne bayağı bir haklı uyandı. Yalnız Balper mevzunu değerlendirmekten kaçınmamalı yorum alalım.

adam ertuğrul iyi hoca demiyor ki. o sene potansiyel gösterdi ve şampiyon oldu diyor. hatta "kadro olmasa şampiyon olamazdı" argumanına karşı bir gerçeklik bu. adam görece daha zayıf bir kadroyla şampiyon olmuş işte. tarihte ilk defa bir anadolu takımıyla.

sadece siyah ve beyaz yok yahu. bir hoca bazı konularda iyi olabilir, bazı konularda yetersiz olabilir. gelişebilir. değişebilir. değişime kapalı olabilir, gelişen standartlara uyum sağlayamadığı için, çok iyi olsa bile kötüye gidebilir.

sen okan buruk'un yerel ligdeki başarılarını görmezden gelip, yapabildiği iyi hiçbir şey yokmuş gibi küçümsemeye devam edersen, bu sağlıklı bir bakış açısı olmuyor işte. takıntı oluyor. adama siyah ya da beyaz değil, gri diyebilsen, "evet adam ligde başarılı ama avrupa'da başarısız" "yapabildiği 4 tane kötü şey varsa, 2 de iyi şey var" desen sorun ortadan kalkacak.

bu arada sana saygı duyuyorum ve seni anlıyorum (avrupa'da yaşanan kötü sonuçların yaşattığı kötü hissiyat), zaman zaman yapılan yanlış profilde oyuncu tercihleri, hatta aynı transfer döneminde birbirleri ile alakasız profilde oyuncuların peşinde koşulması anlamsızlığı, yaşı yetenlerin (ben dahil) 2001'i unutmaması vs. bunlara itirazım yok benim mesela.
Tamam dediğin gibi yerel ligde Başarılı ama Avrupa'da gram güvenmiyorum. 1-2 kere olsa neyse hatalarından ders aldığını da düşünmüyorum.

Sol bekte Emre Taşdemir oynayarak geçirdik o sezonu ya. Bugün Beşiktaş’ın Rashica’ya bakışı ortada, senin takımın en önemli halkalarından biriydi. Futbolcudan verim alma konusunda aksini iddia eden varsa Rashica, Boey, Nelsson gibi adamlara bakmak yeterli. Tam tersi neredeyse hiç örnek yok Angelino belki, dışında bir isim aklıma gelmiyor. Okan Buruk performans almayıp gittiği takımda coşan biri yok diyebiliriz. Seferovic konusunda sövdük mesela ama durum ortada.. Zaha, Ziyech, Zaniolo aynı şekilde
sol bekte emre taşdemir ile oynamak mesela bir zayıflıktı doğru (ki adam sol bekte zayıftık diyor).

ancak rachica'nın bugün bjk performansını baz alırsak sonuca göre yorum yapmış oluruz.

rachica o dönem üç takımın açıkları içindeki en iyi sağ açıktı. öyle bakmak lazım.

mesela barış şu an 50 milyonların konuşulduğu bir oyuncu ama o dönem daha gelişmemiş ve takımdaki 3. alternatif sağ kanat oyuncusuydu. onu da yokmuş gibi düşüneceğiz.

oyuncudan verim alma konusuna %100 katılıyorum. ana fikir olarak da (gs'ın fb'ya karşı bariz üstün bir kadrosunun olmadığı) seninle aynı fikirdeyim bu arada. sadece bazı detaylarda ayrılıyoruz.

12 saattir kaos yok bünye kaldirmiyor

Birazdan alevlenecek bence tekrar

Yonetim her oyuncunun menajerini iyi arastirmalidir.

Bugun ve gelecekte altyapidan gelecek,yerli ve genc oyuncular icin menajer hususunda yardimci olmali guvenilir isimlere yoneltmelidir.

Ornegin Arda Unyay... Dogru insanlar olsun cevresinde ve kulubun gozu ustunde olsun.

Kac senedir yeter artik tesislerde rahat rahat dolasiyorlar ediyorlar.

Arkadaşlar saçmalıyoruz.
Sen futbolu bırakır dediğin Icardi’yi getirdin adamlar CL finalinden Dzeko’yu çekti. Skriniar-Davinson ikisi benzer yaştalar, TR kariyerini dışarıda tutup 2 oyuncunun ismi çıksa herkes Skriniar derdi. Bir tarafta 35 yaşında Napoli’den futbolu bırakmak için ayrılan Mertens vardı, diğer tarafta 24 yaşında potansiyeli yüksek Szymanski, bir tarafta portonun sağa sola kiraladığı Oliviera diğer tarafta Manu’da her sezon 40-50 maça çıkan Fred…

Dürüst olalım biraz, bir de bugünün penceresinden bakmayalım. Bugün kimse Icardi’ye tercih etmez, Davinson’a tercih etmez, Mertens’e tercih etmez ama TR kariyerlerini dışarı tutunca FB’nin isimleri gayet iyi transferlerdi, zaten bir çoğu senin listenin ilk sırasıydı, adamlar daha fazla para verip aldılar.

Unutmamak lazım Skriniar, Kostic, Szymanski, Fred, Amrabat vs senin almak istediğin, alamadığın topçulardı. Adamlar fayda alamadı, oyuncuları geri götürdü orası ayrı

Geri
Üst Alt